To Taspy: neboj, tentokráte tě dráždit slivovičkou nebudu - páč zásoby dojdou teď o víkendu na chatě

PedroH píše:Tak jsem zvědavý, s kým pokecám v sobotu, když ze čtvrtka na pátek budou všichni za slušňáky...Teda kromě Taspy - jak psala, tak bude za slušňačku celý víkend
![]()
To Taspy: neboj, tentokráte tě dráždit slivovičkou nebudu - páč zásoby dojdou teď o víkendu na chatě
Nemohl jsem to napsat jinak, když jsi psala:taspy píše:Ó děkuji za projevenou důvěruFuks píše:Omlouvám se, úplně jsem zapomněl, mimo taspy![]()
![]()
![]()
Se mnou je jinak řeč vždycky
I po tahu
![]()
![]()
Bohu neděkuj, ten slivovičku nepijetaspy píše:PedroH píše:Tak jsem zvědavý, s kým pokecám v sobotu, když ze čtvrtka na pátek budou všichni za slušňáky...Teda kromě Taspy - jak psala, tak bude za slušňačku celý víkend
![]()
Díkybohu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To si klidně vem, jen se drž raději co nejdál ode mě!Skubi píše:tak já snad vezmu ten poslední litřík co si šetřím na říjen na Měřín
Koho tím myslíš?Damon píše:koukám jak jedna láhev slivovice z některých lidí téměř superstar![]()
![]()
Damon píše:Potrefená ......................
To bych tu raději moc nevytahovala!Damon píše:Jako v pátek...............taspy píše: Oni mi tu moc nevěří, že tam budu hodná!![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host