osvětlení přístrojovky
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tož vypadá to zajímavě a je vidět, že jsi si vyhrál 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skywalker
- Nováček
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mitch
- Nováček
- Skywalker
- Nováček
- Pajdo_a
- Junior
silikon
čo sa týka toho silikonu, tak upozornenie tohto typu je aj v mojej oprávarenskej focus knižke, ale z vlastnej skúsenosti viem, že zase až tak vážne to nie je. pri výmenie žiarovečiek kontroliek som s tým panelom nejako extra šetrne nezáchadzal, a škody som nenarobil 

- Přílohy
-
- upozornenie na silikon.jpg
- foto z knižky ford focus 1998 to 2001
- (39.97 KiB) Staženo 207 x
[Bývalý majiteľ: Ford Focus 1.6 Zetec Engine 16V, Color Navy Blue, 99 BHP, Audio system Eonom XXL series + JBL package series GTO
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: silikon
Co se nepodaří jednomu,druhému může.nehrozím,jen upozorňuji 

- canndale
- Zkušený
osobne si myslim ze to do navodu davaju preto aby do toho ludia nezasahovali - iste bu bu bu od vyrobcu
..
Napriklad v opravarenskej knizke je pisane aj to, ze pri odnimani stredoveho tunelu v interieri je potrebne odpojit baterku, 10min pockat aby sa vybili kondenzatory v bagoch a az potom demontovat, pretoze udajne je riziko vystrelenia airbagov a pyrotechn. nalozi v pasoch.. doteraz som neprisiel na to, ze preco by demontaz stred. tunelu mala aktivovat bagy.. na druhej strane psychologicky efekt to na mna malo a do stredoveho tunelu som nesiel
, takze mozno je to s tou palubovkou podobne
..pripadne sa tym chrania ze ked to rozoberies a das napat a nebude to fungovat.. mozu ti povedat.. aaa to ste vyliali tu silikonovu napln.. a nemusi to byt pravda..

Napriklad v opravarenskej knizke je pisane aj to, ze pri odnimani stredoveho tunelu v interieri je potrebne odpojit baterku, 10min pockat aby sa vybili kondenzatory v bagoch a az potom demontovat, pretoze udajne je riziko vystrelenia airbagov a pyrotechn. nalozi v pasoch.. doteraz som neprisiel na to, ze preco by demontaz stred. tunelu mala aktivovat bagy.. na druhej strane psychologicky efekt to na mna malo a do stredoveho tunelu som nesiel

..pripadne sa tym chrania ze ked to rozoberies a das napat a nebude to fungovat.. mozu ti povedat.. aaa to ste vyliali tu silikonovu napln.. a nemusi to byt pravda..
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
-
- Nováček
Re: osvětlení přístrojovky
Tak to podsvícení vypadá fakt dobře a musim se přiznat, že jsem nad tim začal uvažovat
Nicméně mám trochu jiný problém a nejsem si jist, zda ho vyřeší výměna žároviček.
Zničeho nic mi přestala svítit palubka (všechny ručičky a ještě k tomu střední panel: topení, tlačítka atd..), ale podsvícení zapínání světel svítí stále. Po několika "temných" měsícech jsem zjistil, že když cca po 15 minutách jízdy vypnu a zapnu světla, tak se mi přístrojovka rozsvítí - jako nová. Na základě toho vylučuju právě možnost špatných žárovek. Vypadá to spíš na kontakt, ale pak nechápu proč po vypnutí a zapnutí těch světel palubka svítí i cca 2hodiny i na "terénu". Ještě pro upřesnění doplnim, že na rádio to vliv nemá.. to funguje stále. Děkuji za možné tipy.

Nicméně mám trochu jiný problém a nejsem si jist, zda ho vyřeší výměna žároviček.
Zničeho nic mi přestala svítit palubka (všechny ručičky a ještě k tomu střední panel: topení, tlačítka atd..), ale podsvícení zapínání světel svítí stále. Po několika "temných" měsícech jsem zjistil, že když cca po 15 minutách jízdy vypnu a zapnu světla, tak se mi přístrojovka rozsvítí - jako nová. Na základě toho vylučuju právě možnost špatných žárovek. Vypadá to spíš na kontakt, ale pak nechápu proč po vypnutí a zapnutí těch světel palubka svítí i cca 2hodiny i na "terénu". Ještě pro upřesnění doplnim, že na rádio to vliv nemá.. to funguje stále. Děkuji za možné tipy.
FF 5D 1.8 TDDi Ghia 2000 66kW
-
- Junior
Re: osvětlení přístrojovky
Nevíte někdo typ/velikost, případně počet těch modrých LED diod co jsou potřeba k předělání podsvícení ? Nechce se mi to rozdělávat 2x , že bych LEDky nakoupil dopředu a rounou přehodil při jednom rozebrání...Chtěl bych předělat podsvit podobně jako Skywalker, takže přístroje , středový panel, hodiny, vypínač světel , rádio a ovládání oken..
Ford Focus MK3 hatchback Titan. 1.6 EcoBoost 110kW