Skola zdokonalovania jazdy, nedela 12.10.2008, 9:00 - 11:30
- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skola zdokonalovania jazdy, nedela 12.10.2008, 9:00 - 11:30
cestou domov som sa stavil v Hornbachu a kupil material. Hodinka prace a mam 9 novych kuzeliek. Farba mi este zostala.
Honda Shadow 130dB
toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja by som dnesok charakterizoval ako velky psychicky boj. na jednej strane rozum vravel, miso neblazni, mas nove gumy, vravel si si, ze ked ich budes mat, budes ich setrit, ziadne cunovo !! na druhej strane, paradicka, takto si zadriftovat a zablbnut trochu stoji za to, treba si to uzit !! tak som nakoniec posluchol hlas c.2 a par krat som sa prebehol a trosku rozstrapkal gumy... ale stalo to za to, aj ked nebolo to to prave orechove. prave orechove to bolo az vo vladovom aute, ktore tahalo jak fras a hlavne rucna fungovala tak ako mala ! bola to malina, to auto poslucha a ovlada sa velmi lahucko. cim sa ti vlado ospravedlnujem, proste sa to nedalo ustrazit ta euforia a adrenalin z toho auta... nieco neskutocne... mas u mna kofole a pagace do zasoby !!! DAKUJEM

este prikladam fotku gumy, neni to dobre vidno, ale hrany su pekne ohoblovane

sogi : supr fotky !

este prikladam fotku gumy, neni to dobre vidno, ale hrany su pekne ohoblovane

sogi : supr fotky !
Naposledy upravil(a) misoo dne 12.10.2008 18:03, celkem upraveno 1 x.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
fotky jsou pěkné, ale já bych asi neměl sílu mojeho skoro dědečka takhle trápit
co ten zadní sloupek?

co ten zadní sloupek?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kolega to prehnal s vyjazdom a trochu mu zadok odstrelilo mimo plochy do takych krickov a jeden z konarov bol trocha silnejsi.
Honda Shadow 130dB

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zucastnil som sa sice len ako pozorovatel (vdaka misoo-vi za taxi
), ale z vykonov misoku a vcedulu som bol mimo, riadne tomu nakladali
Ale najviac ma prekvapil redman, naoko pohodak a kludas, ale riadne santil, az som neveril ze soferuje on

- Anndy
- Test driver
Jo, jo - konarik bol hrubsi a najazdova rychlost vyssia. Ale chybalo len par cm.

- Redmann
- Junior
TripleJay píše:Ale najviac ma prekvapil redman, naoko pohodak a kludas, ale riadne santil, az som neveril ze soferuje on![]()
![]()

Tak uz som doma aj ja. Mam to z Cunova dost daleko...

Jasne, kecam.
Bolo to super, aj ked ako uz pisal vcedula, skor to bolo santenie ako ucenie sa.
Co z mojho hladiska tiez nie je na zahodenie.
Ale na druhu stranu, ja som sa snazil to ponat ako ucenie. Hlavne mi dalo dost vela, ze som spoznal co moje auto dokaze a ze sa na neho mozem vo vselicom spolahnut.
Draha bola prima, aj ked tam chybal ten moment prekvapenia, ktory ti spravi vodna stena. Cize sa dala ist dvoma sposobmi. Bud som to isiel ako "drahu", alebo som isiel co najdlhsie rovno a vyhyb som spravil tesne pred vyhybom, akoby tam zrazu vznikla prekazke. Bolo to velmi zaujimave a dost ma to bavilo. Asi to bolo aj vidiet.

A slalom bol tiez dobry, vyskusal som si ho s novym drzanim volantu (vdaka Vlado), ktore ma zatial viac rusi ako tesi, ale fungovalo pri slalome dobre. Chcelo by to asi pravu laketnu opierku.
To buchnute auto ma mrzi, skoda krasneho auta, tie konce boli tesne, tiez som mal parkrat uz bobky... Hlavne som sa bal potom, ked prisli ti manici so psami, ze nam nejaky vbehne pod kolesa. Nastastie sa to nestalo.
Sog: super fotky, dostal som sa dokonca na titulku!

Tesim sa na buduce, asi by sme ozaj mali vymysliet program. A ak sa to zabehne, tak sa trebars aj dohodnut z nejakym skolitelom, ci by nechcel fusku...
Posledna vec, uz som to spominal tam. Mali by sme sa nejako poskladat vcedulovi na tie kuzele, nech to nemusi platit sam...
PS: Tiez som neodfotil oni zaber...

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dakujem vcedulovi za organizaciu tejto akcie.. !
som rad ze som trocha mohol vypadnut cez vikend z domu a trochu si zajazdit, aj s dietatom..
toho to tiez celkom bavilo.. najprv trocha pindal ked sme sli cez kuzele ale nakoniec ma este pohanal aby sme sli znova.. nabuduce sa prevezieme s vcedulom, ci ho to stale bude este bavit
mojich par fotiek z mobilu najdete tu http://picasaweb.google.com/Mehturt/Cunovo10122008#
su este z rana ked bola hmla
co sa tyka organizacie, ja by som si nabuduce rad vyskusal to parkovanie pozdlzne a potom este perspektivne ak bude sneh, tak jazdu na nom, pripadne na klzkom povrchu.. to ale zalezi aj od prirody ako sa jej zadari.. minuly rok bol tusim sneh v SC 2 dni, dufam ze tento rok to bude lepsie
a na kuzele sa rad poskladam, predpokladam ze vcedula nebude chciet ziadne prachy, tak mu kazdy mozeme doniest v bandaske zo 5l V-Power Racingu
som rad ze som trocha mohol vypadnut cez vikend z domu a trochu si zajazdit, aj s dietatom..

mojich par fotiek z mobilu najdete tu http://picasaweb.google.com/Mehturt/Cunovo10122008#
su este z rana ked bola hmla
co sa tyka organizacie, ja by som si nabuduce rad vyskusal to parkovanie pozdlzne a potom este perspektivne ak bude sneh, tak jazdu na nom, pripadne na klzkom povrchu.. to ale zalezi aj od prirody ako sa jej zadari.. minuly rok bol tusim sneh v SC 2 dni, dufam ze tento rok to bude lepsie
a na kuzele sa rad poskladam, predpokladam ze vcedula nebude chciet ziadne prachy, tak mu kazdy mozeme doniest v bandaske zo 5l V-Power Racingu

- vcedula
- .
risomas: potom tie kuzele prines ukazat, lebo bolo by treba dalsie a ked sa to da spravit, tak je zbytocne to kupovat.
Inak musim povedat, ze som rad, ze ste sa dnes zabavili a vysantili. Bolo to take predkolo toho, co by sme mohli robit castejsie. Ale vobec to nebolo o tom, co som povodne planoval, zmenilo sa to na driftovaci den, ale aj to treba
Cele som si to predstavoval trocha inak, ale asi som mal prehnane poziadavky. Tesim sa uz na sneh, lebo vtedy bude to miesto postacujuce aj na ine veci, a hlavne sa nebudu tak drat gumy
Kazdopadne, s odstupom casu vidim, ze sme nabrali prve skusenosti a ze uz sa na zrazoch nebudeme nudit. Vyskusali sme si 2 discipliny, ba dokonca skor 3 (aj parkovanie). A uz teraz mam dalsiu disciplinu - slalom pri cuvani.
A ak niekomu chyba teoria, tak je nas v klube dost vela tych, co uz boli na skole smyku. Takze by sme si tie skusenosti vedeli predat, to si myslim ja. Aj ked najviac da profesionalny instruktor, to je jasna vec. Ale aby nam isiel niekto dobrovolne spravit skolu smyku na nejaku asfaltovu plochu, to asi nie. Takze jedine rada od ostatnych alebo navsteva skoly smyku.
Za kuzele zatial nic nechcem, uvidime ako sa to vyvynie dalej. Aj tak by boli asi stale u mna
Inak musim povedat, ze som rad, ze ste sa dnes zabavili a vysantili. Bolo to take predkolo toho, co by sme mohli robit castejsie. Ale vobec to nebolo o tom, co som povodne planoval, zmenilo sa to na driftovaci den, ale aj to treba

Cele som si to predstavoval trocha inak, ale asi som mal prehnane poziadavky. Tesim sa uz na sneh, lebo vtedy bude to miesto postacujuce aj na ine veci, a hlavne sa nebudu tak drat gumy

Kazdopadne, s odstupom casu vidim, ze sme nabrali prve skusenosti a ze uz sa na zrazoch nebudeme nudit. Vyskusali sme si 2 discipliny, ba dokonca skor 3 (aj parkovanie). A uz teraz mam dalsiu disciplinu - slalom pri cuvani.
A ak niekomu chyba teoria, tak je nas v klube dost vela tych, co uz boli na skole smyku. Takze by sme si tie skusenosti vedeli predat, to si myslim ja. Aj ked najviac da profesionalny instruktor, to je jasna vec. Ale aby nam isiel niekto dobrovolne spravit skolu smyku na nejaku asfaltovu plochu, to asi nie. Takze jedine rada od ostatnych alebo navsteva skoly smyku.
Za kuzele zatial nic nechcem, uvidime ako sa to vyvynie dalej. Aj tak by boli asi stale u mna

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- sogi456
- Junior
Redmann: kludne si stiahni, mozem ti poslat aj originaly
ALL: Fotky som hodil na google, chcel by som, aby ten ucet bol "forovy" (vytvoril som ho len kvoli Vam), resp. dam pristup viacerym ludom z fora, uz ho ma misoka a vcedula....kludne sa tam mozu davat fotky z akcii, kym tam nepride volne miesto. Ak chce niekto dalsi pristup, dajte vediet, alebo si to rozposlite medzi sebou.
Na kuzely vcedulovi rad prispejem ci uz financne alebo materialne (uz spomenuty benzin), len sa musime dohodnut. Kedze vcedula ako ste pisali nic nechce - sorry ze ta tu takto preberame.
ALL: Fotky som hodil na google, chcel by som, aby ten ucet bol "forovy" (vytvoril som ho len kvoli Vam), resp. dam pristup viacerym ludom z fora, uz ho ma misoka a vcedula....kludne sa tam mozu davat fotky z akcii, kym tam nepride volne miesto. Ak chce niekto dalsi pristup, dajte vediet, alebo si to rozposlite medzi sebou.
Na kuzely vcedulovi rad prispejem ci uz financne alebo materialne (uz spomenuty benzin), len sa musime dohodnut. Kedze vcedula ako ste pisali nic nechce - sorry ze ta tu takto preberame.
Ford Focus, r.v. 2003, 1,6 74kW, K&N air filter, Eibach Pro Kit, 195/60R15 ;o)

- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tym zadnym chyba biely pruh lebo mi dosiel biely sprej ale farby je dost tak to este musim dokoncit.
Honda Shadow 130dB

- vcedula
- .
chalani, fakt s tymi kuzelmi nic nerieste. Nechce sa mi to tu preberat, ale nechajme to zatial tak.
risomas, tie kuzele by som skor nechal cele cervene, takto to vyzera dost zle
Ale dolezitejsie je, ci su makke, cize ci cez ne mozej prejst kolesom a druha dost dolezita vec je hmotnost. Pokial kazdy z nich nebude mat aspon pol kila (aj to je asi malo), tak ho sfukne auto alebo vietor (aj ked vcera nebol)
risomas, tie kuzele by som skor nechal cele cervene, takto to vyzera dost zle

Ale dolezitejsie je, ci su makke, cize ci cez ne mozej prejst kolesom a druha dost dolezita vec je hmotnost. Pokial kazdy z nich nebude mat aspon pol kila (aj to je asi malo), tak ho sfukne auto alebo vietor (aj ked vcera nebol)
- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mozes po tom prejst aj s kocarikom. Su z 3mm peny takze k ujme nemoze prist. Skusal som po nich aj skakat a tvar si drzia. Na hmotnost som myslel, mam aj nejake moznosti ale chcem to najprv otestovat. Nazivo vyzeraju o maly kusok lepsie.
Honda Shadow 130dB

- vcedula
- .
jj, ked vyriesis aj tu hmotnost, tak to bude fajn. Bez nej to nema zmysel. Vsak ich mozno zajdes vyskusat do Cunova 
Odkladaj si potom vsetky bloky, aby si nam to vedel vyfakturovat

Odkladaj si potom vsetky bloky, aby si nam to vedel vyfakturovat

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Caute fokusaci, tak som sa konecne aj ja dotrepal k pocitadlu (prave som bol miláška zaviezt do servisu na vymenu toho zadneho naraznika a vyklepanie piatych dveri) a mozem stlmocit svoje pocity.
Bolo SUPER a (nie len) Vcedula je drak
. Kedze som este v zabehu, odvazil som sa len na par spanilych prejazdov pomedzi kuzelky, za mesiac-dva bude ale zabeh tatam a nebudem sa bat motor kusok povykrucat. Kazdopadne bolo fajn zistit, ze aj pri (spoza volantu) relativne pomalo vyzerajucich rychlostiach (~50km/h) sa auto dost brani zmenit smer a slovne spojenie "fokus sedi ako na kolajniciach" pre mna nabralo hlavne na vlhkom povrchu novy rozmer.
p.s. A najviac ma mrzi ten Anndy ;(. Dufam, ze nezanevrie na zrazy a aj v buducnosti nas pocti svojou pritomnostou.
Bolo SUPER a (nie len) Vcedula je drak

p.s. A najviac ma mrzi ten Anndy ;(. Dufam, ze nezanevrie na zrazy a aj v buducnosti nas pocti svojou pritomnostou.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(