Slovaci na ford-focus.cz...
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- polkiboj
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
-
zirafak
- Test driver

Pre novackov zo Slovenskej zeme:Nieje to povinnost a ani nechcem,aby to tak vyznelo,ale bolo by celkom mile uvadzat miesto vseobecneho bydliska typu Slovensko,Orava a podobne,konkretne bydlisko/napr:ako ja TRNAVA/SLOVENSKO/,kvoli lepsiemu prehladu a aby som uz snad nasiel aj nejakeho dalsieho focusaka z mojej rodnej Trnavy.
- Jairo
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam v TT "len" rodisko. Inak uz 26 rokov byvam na severezirafak píše:Pre novackov zo Slovenskej zeme:Nieje to povinnost a ani nechcem,aby to tak vyznelo,ale bolo by celkom mile uvadzat miesto vseobecneho bydliska typu Slovensko,Orava a podobne,konkretne bydlisko/napr:ako ja TRNAVA/SLOVENSKO/,kvoli lepsiemu prehladu a aby som uz snad nasiel aj nejakeho dalsieho focusaka z mojej rodnej Trnavy.
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- polkiboj
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
a kde na severe?Jairo píše:Ja mam v TT "len" rodisko. Inak uz 26 rokov byvam na severezirafak píše:Pre novackov zo Slovenskej zeme:Nieje to povinnost a ani nechcem,aby to tak vyznelo,ale bolo by celkom mile uvadzat miesto vseobecneho bydliska typu Slovensko,Orava a podobne,konkretne bydlisko/napr:ako ja TRNAVA/SLOVENSKO/,kvoli lepsiemu prehladu a aby som uz snad nasiel aj nejakeho dalsieho focusaka z mojej rodnej Trnavy.
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- polkiboj
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Podľa mňa je to najlebšie spravyť niekde v strede slovenska. Nieže by som to navrhoval, lebo som z LM ale nebude to mat daleko človek ani zo Z a ani z VTripleJay píše:Suhlasim so zirafakom![]()
Dnes som sa stretol s misoo-m (doniesol mi triko z Krivonosky za co mu este raz dakujem) a spominal ze by sa patrilo spravit nejaky slovensky zrazik a vediet kto je z kade je dost dolezite na urcenie nejakeho vhodneho miesta nech to nema nikto nejak velmi odveci...
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
-
KUTY
- Jairo
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zirafak by napisal. Pouzi "HLEDEJ",uz to tu urcite bolo spomenutepolkiboj píše:a kde na severe?Jairo píše:Ja mam v TT "len" rodisko. Inak uz 26 rokov byvam na severezirafak píše:Pre novackov zo Slovenskej zeme:Nieje to povinnost a ani nechcem,aby to tak vyznelo,ale bolo by celkom mile uvadzat miesto vseobecneho bydliska typu Slovensko,Orava a podobne,konkretne bydlisko/napr:ako ja TRNAVA/SLOVENSKO/,kvoli lepsiemu prehladu a aby som uz snad nasiel aj nejakeho dalsieho focusaka z mojej rodnej Trnavy.
Ale nie, pohybujem sa v Zilina/Cadca ...ako kedy
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- polkiboj
- Junior

- Kontaktovat uživatele: