Souhlas.V12 píše:smoula :
Uz som velakrat pisal, ze ja nie som proti dieslom. Jazdi sa mi s nimi lepsie, ako s benzinom, netreba ich vytacat, atd. atd. atd. Ja som proti dolietanym a vyhonenym dieslom. A to je kua rozdiel.
To záleží na tom, jak s autem, nejen s dieselem, bylo ježděno.Moja hranica, ked sa z diesla stava dolietany diesel je 150 tisic km...
Současnej focus není designovej etalon,ale ty čekáš rodinu,tak by jsi měl dát emoce stranou a zaměřit se spíš na praktičnost/spolehlivost/provozní náklady a tady je focus II jeden z nejlepších plus jako bonbónek k tomu máš jízdní vlastnosti a radost z řízení.setboy píše:No však já to beru, já taky beztak skončím u forda, ale designově se mi líbí i spousta dalších aut. A např. než současný focus se mi líbí víc většina aut niží střední....bohužel
Samozrejme ze nie. Ale napisat o niecom ze je to hnus len zato, ze to nema modry oval tiez nie je OK. Napr. taky i40 je v mojich ociach daleko krajsi, ako najkrajsie Mondeo. Ked postavim vedla seba iX35/Sportage III a Kugu, fordka nema sancu. Proste korejsky dizajn sa mi paci viac.fofok píše:Jinak tady je to o fordu a nějaký žabožrouti a rejžožerci se tady s nadšením nesetkaj.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti