Palubní počítač - okamžitá spotřeba paliva
- Endrju
- Nováček
Palubní počítač - okamžitá spotřeba paliva
Zdravim, chtel bych se zeptat nekoho kdo ma FoFo II, a nebo C-maxe s palubakem, jestli neni mozne aktivovat aktualni spotrebu. Me PP zobrazuje jen prumernou spotrebu, prumernou rychlost, dojezdovou vzdalenost a pak ujetou vzdalenost.
Diky za odpovedi.
Diky za odpovedi.
-
- Test driver
Re: c-max - palubni pocitac
Uz sa to tu preberalo.....Neda.Endrju píše:Zdravim, chtel bych se zeptat nekoho kdo ma FoFo II, a nebo C-maxe s palubakem, jestli neni mozne aktivovat aktualni spotrebu. Me PP zobrazuje jen prumernou spotrebu, prumernou rychlost, dojezdovou vzdalenost a pak ujetou vzdalenost.
Diky za odpovedi.

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: c-max - palubni pocitac
nove verzie (vcedulova ghia) to mazirafak píše:Uz sa to tu preberalo.....Neda.Endrju píše:Zdravim, chtel bych se zeptat nekoho kdo ma FoFo II, a nebo C-maxe s palubakem, jestli neni mozne aktivovat aktualni spotrebu. Me PP zobrazuje jen prumernou spotrebu, prumernou rychlost, dojezdovou vzdalenost a pak ujetou vzdalenost.
Diky za odpovedi.

- Endrju
- Nováček
-
- Test driver
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- splinter
- Nováček
Já tam okamžitou spotřebu mám a v novějších vozech se tato funkce opustila prý z důvodu bezpečnosti. Odvádělo to pozornost, když každej koukal kolik mu to zrovna žere a nekoukal na cestu. Já to stejně nepoužívám, páč by mě mohlo šlehnout, když tam lítaj ty šílený čísla při každým sešlápnutí plynu..... 

- brava
- Junior
Ten pal.počítač s okamžitou spotřebou mají vozy (pominu-li starší ročníky, o kterých se píše výš), které se začaly vyrábět zhruba na přelomu března a dubna 2007. Faktem je , že pokud si to člověk pustí, nedá mu to a pořád šilhá na displej . Možná, že některým labilnějším jedincům by údaje, který tam občas vyskakujou, mohly přivodit srdeční či nervovou slabostsplinter píše:Já tam okamžitou spotřebu mám a v novějších vozech se tato funkce opustila prý z důvodu bezpečnosti. Odvádělo to pozornost, když každej koukal kolik mu to zrovna žere a nekoukal na cestu. Já to stejně nepoužívám, páč by mě mohlo šlehnout, když tam lítaj ty šílený čísla při každým sešlápnutí plynu.....

- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele: