Jak koupit Focuse?
- Stava
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
motor, ale jaky? :)
At uz ma, nebo nema, je to dobra volba? Resp. nemuze to byt problem, kdyz u nas se bezne prodava ta silnejsi varianta? Procitam zdejsi forum horem-dolem, ale stale nejak nemam ty zakladni odpovediTDCi píše:Nie som si istý ale 74 KW TDCi asi nemá turbo s variabilnou geometriou lopatiek.![]()
Jinak vidim, ze Focus je dobra volba a jsem rad, ze majitele "FOFO" jsou na sve "fofiky" pysni. Doufam, ze i me 300t km odjede bez bolesti.
Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Stava
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Objednano, prijimam posledni pripominky :)
Tak jsem objednal. Okynka nestahovaly, ale byla to jen pojistka. Autoradio neresi, vymeni mi ho za stejne.
Takze, snad...
Diky vsem za odpovedi, doufam ze brzy budu stejne radostne popisovat jak krasne se v tom jezdi
Stava
Takze, snad...
Diky vsem za odpovedi, doufam ze brzy budu stejne radostne popisovat jak krasne se v tom jezdi
Stava
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Stava
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Posledni jizda projeta, kupuju
Diky, dneska jsem dal posledni zkusebni jizdu, 20km po dalnici a rychlostni lilmit padl nez zkoncil napojovaci pruh. Auto jelo jako drak, od 170km se malinko chvela predni kapota a zpetna zrcatka, tah byl slabsi. Auto uz dost hucelo kvuli vetru. Nic spatneho, brzdeni opet v pohode.pelen píše:Hlavne, ze jsi se rozhodl. Preji ti, abys to zaradil mezi sva dobra rozhodnuti.
Zatah v beznem provozu citim cca. od 1400ot/min. Od 2000ot/min je to raketa. Co jsem to tu tak cetl, jsou tato cisla OK.
Auto bude ze zahranici prepsano primo na mou osobu, rovnou pojisteno (to si zaplatim zvlast) a ja prijdu s penezi pro svoje auto s SPZ, technickou a pojistenim. Prijde mi to vse "normalni" a nevim kde by mohl byt hacek.
Takze, nasvezenou
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- KAPLIS
- Nováček

- Stava
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
pravnicke klicky
Smlouvu mi dali precist, jsou to 2 A4, psane celkem rozume, ale couhaji z toho vety:KAPLIS píše:Z osobních zkušeností radím: "nepodceňuj kupní smlouvu a ošetři si skryté vady". Já jsem byl s auta taky nadšený, ale už jsem vystřízlivěl. Neříkam, že to muže být tvůj případ, ale sichr ist sichr. Hodně štěstí...
...podrobne seznamen se stavem vozidla...
...stav odpovida veku a neni si vedom skrytych vad...
Tudiz, kdyz dojde na lamani chleba, "vykrouti" se asi ze vseho, na druhou stranu kupuju u nich prave proto, ze pusobi solidne a maji slusne reference.
Risk je to kazdopadne, to je to nejhorsi
Stava
- Realife
- Junior

Re: pravnicke klicky
hloupost.....Stava píše:Smlouvu mi dali precist, jsou to 2 A4, psane celkem rozume, ale couhaji z toho vety:KAPLIS píše:Z osobních zkušeností radím: "nepodceňuj kupní smlouvu a ošetři si skryté vady". Já jsem byl s auta taky nadšený, ale už jsem vystřízlivěl. Neříkam, že to muže být tvůj případ, ale sichr ist sichr. Hodně štěstí...
...podrobne seznamen se stavem vozidla...
...stav odpovida veku a neni si vedom skrytych vad...
Tudiz, kdyz dojde na lamani chleba, "vykrouti" se asi ze vseho, na druhou stranu kupuju u nich prave proto, ze pusobi solidne a maji slusne reference.
Risk je to kazdopadne, to je to nejhorsi
Stava
ze skrytych vad se NELZE ZADNYM ZPUSOBEM VYVAZAT.
Neexistuje v CR smlouva ci umluva ktera zprostuje kohokoliv za skyte vady. To proste NELZE, protoze odpovednost za skryte vady uklada zakon a ten je nadrazen jakekoliv smlouve mezi kymkoliv. Takze skryte vady muzes normalne reklamovat i kdyby jsi tam mel treba napsano...." a zrika se reklamace skrytych vad..."....tak to ma nulovou hodnotu...
- KAPLIS
- Nováček

Jedna věc je že prodávající za skrytou vadu odpovídá a druhá co to znamená . Třeba "jo tak to přivez my ti to opravíme = nejlacinější díly na trhu + prace "honem ať je to pryč". Však to nějak pojede a je to hotovo...
Ve smlouvě si mužeš i ty sám určit podmínky... Je to na domluvě. Uplně "nejlepší" je to mít k prodejci 200km. Muj mechanik zjistil,že mi na klice chybí axiální ložiska(???) auto je na zvedáku chceš jezdit ,řešíš telefony, jsi vstřícný, necháš to spravit za svoje, 12500kč a doufáš že ti pošlou aspoň pohled k vánocům. moje zkušenost.
ps. Je to ůplně aktuální. Zitra to snad bude hotovo. Auto mam 5 měsíců.
Taky jsem si říkal, mi se to nemůže stát a stalo...
HODNĚ ŠTĚSTÍ PŘEJU.
Ve smlouvě si mužeš i ty sám určit podmínky... Je to na domluvě. Uplně "nejlepší" je to mít k prodejci 200km. Muj mechanik zjistil,že mi na klice chybí axiální ložiska(???) auto je na zvedáku chceš jezdit ,řešíš telefony, jsi vstřícný, necháš to spravit za svoje, 12500kč a doufáš že ti pošlou aspoň pohled k vánocům. moje zkušenost.
ps. Je to ůplně aktuální. Zitra to snad bude hotovo. Auto mam 5 měsíců.
Taky jsem si říkal, mi se to nemůže stát a stalo...
HODNĚ ŠTĚSTÍ PŘEJU.
- MobyDick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
To já jsem měl nákup vozu docela jednoduchý. Už půl roku jsem přemýšlel o koupi nového vozu,ford byl na prvním mistě pak ještě 3 značky. Jednou v úterý při cestě domů z práce jsem ho zahlídl v bazaru, ve středu jsem se na něj jel podívat, ve čtvrtek jsem ho trošku projel a hned jsem se do něj zamiloval večer jsem prodal můj starý vůz (už chudinka nežije protože ho nový majitel za měsíc omotal kolem stromu
) no a v pátek jsem si ho koupil, ani jsem moc nepřemýšlel prostě jsem ho chtěl,tak se mě sned odvděčí a nebudou sním problémy.
- herizn
- Pokročilý

MobyDick píše:To já jsem měl nákup vozu docela jednoduchý. Už půl roku jsem přemýšlel o koupi nového vozu,ford byl na prvním mistě pak ještě 3 značky. Jednou v úterý při cestě domů z práce jsem ho zahlídl v bazaru, ve středu jsem se na něj jel podívat, ve čtvrtek jsem ho trošku projel a hned jsem se do něj zamiloval večer jsem prodal můj starý vůz (už chudinka nežije protože ho nový majitel za měsíc omotal kolem stromu) no a v pátek jsem si ho koupil, ani jsem moc nepřemýšlel prostě jsem ho chtěl,tak se mě sned odvděčí a nebudou sním problémy.