to je škoda mohla bejt prča
já před několika lety jsem jel nakupovat do Průhonic do obchodního centra a mněl jsem sebou velkou sportovní tašku, u vstupu už do krámu na mně vystartovala ochranka ( ženská ) a začala mně peskovat, že tam nemůžu s tak velkou taškou a, že támhle jsou ukládací skříňky, tak jsem jí řek, že kdo mi za to ručí, že to nikdo neukradne, ona, že nikdo a tak jsem jí řek, že se nemáme o čem bavyt, ona zase, že pak na pokladně, budu muset ukazovat tašku, tak jsem jí řek, že mi to problém nedělá, že nejdu krást, ale nakupovat, jo a ještě měla okolo krku šátek ( asi měla cucfleky

) a naslouchátko jako FBI

, tak jsem prostě šel a pak jsem mněl celej nákup zdarma a to protože, jsem u pečiva vyděl myšku a nechal jsem si zavolat provozní a tak jsem to s ní řešil a pak z ní vypadlo co za to, že nikam nebudu volat, tak jsem jí řekl, že dnešní celej nákup zdarma, ona na to, že tedajo a tak jsem ušetřil za nádobý a vybavení s potravinama cca: 6500,-
ale pak ještě proběhl další nákup na tom samém místě asi tak za týden a ta holka z ochranky tam byla zase

a já opět tu samou tašku a ona zase začala blá blá blá, tak jsem akorát řek, že se už nemáme o čem bavyt a šel jsem prostě dál, pak jsem si všimnul, že furt za náma chodí blbeček bez vozejku a sleduje nás, pak jsem mu zamával a poslal jsem mu pusu a dělal jsem na něj bukrliky a on raději odešel a vzdal to

jsem se skoro pos*al smíchy