Zirafak alebo niekto z TT
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zirafak alebo niekto z TT
Nemate nahodou mobil na Zirafak-a alebo niekoho z Trnavy? Som v TT a mam problem s FOFOM. Surne, dakujem. Poslite sms na 0905702876.
V notebook-u mi uz dochadza baterka. Ked sa dari.......
V notebook-u mi uz dochadza baterka. Ked sa dari.......
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je jak z akčního filmu 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já to říkám furt, že tě je u té HONDY škodabofi píše:Nechci se chlubit , ale trochu i mým přičiněnímmisoo píše:![]()
![]()
UZ JE TO VYBAVENE, NIKTO UZ NIC NEPODNIKAJTE
![]()
![]()
![]()
![]()

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
U nás sa vraví nie hore nohami , ale hore k.....mmisoo píše:no jo, cele cesko-slovensko bolo pred chvilou hore nohamibofi píše:Nechci se chlubit , ale trochu i mým přičiněnímmisoo píše:![]()
![]()
UZ JE TO VYBAVENE, NIKTO UZ NIC NEPODNIKAJTE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
dakujem za ochotu, Zirafak sa mi ozval, ale bolo uz neskoro - neznamena ze som mal problem vyrieseny, ale nepozhanal som nic v TT tak som sa rozhodol ist "blizsie" k domu. Najblizsia zastavka Nitra a zase nic, tak opat dalej - az som dosiel (dosiel - to slovo to vystihuje, lebo keby som isiel peso tak to urobim za taky isty cas) do B.Bystrice. Je tam servis Ford, tak som si myslel, ze pockam do rana a moj problem budu riesit - mylil som sa.
Moj problem bol v tom, ze pri ceste z BA sa zrazu zacal velmi prehrievat motor. Najblizsie mesto po ceste som mal TT a z fora som vedel ze tam mame fokusaka - Zirafak-a a bude vediet poradit aspon nejakeho mechanika. Namieril som si to preto do TT, este pred mestom som musel zastavit (uz po niekolky krat), pretoze teplota bola neskutocna, v cervenom poli. Nastartoval notebook a hladal som kontakt na fore. Este viac ma potesilo,ked pri vstupe do mesta som uvidel tabulu "Servis FORD". bohuzial kontakt, ktory bol v servise, bol na pevnu linku - to znamena ze sa tam dovolam, ale nie v nedelu vecer ked som to potreboval ja.
Na benzinke mi poradili jedneho servisman-a z nedalekej Modranky, lenze ten mal naponahlo a nemal cas sa mi venovat.
Takze, ako som uz pisal pobral som sa smerom na vychod a pristavil som sa v BB. Rano, ked zacali fungovat fordaci prisiel som k priehradke aby som im oznamil smutnu spravu o mojom forde. Po mojom upresneni o co mi ide, prva otazka z ich strany bola "Ste objednany???" Ostal som zaskoceny. Tak mi povedali ze bohuzial, ale oni sa budu venovat iba zakaznikom ktori su objednani.
Podakoval som sa im a uz viem ze nabuduce sa musim najprv objednat a az potom sa mi moze pokazit auto - tak to je aspon v BB.
Nakoniec som vyuzil kontakty, ktore mam - auto pristavil do maleho servisu v BB, ktory ma kamarat. Druhy kamarat mi pozical nahradne auto a konecne som sa dotrepal domov. (odchod z BA nedela 19:00hod. prichod do Secoviec cca 450km - pondelok 14:30hod. - taky medzicas som este nikdy nerobil.......)
Este neviem presnu diagnozu, ale len ticho dufam ze tou mojou jazdou s "chorym fordom" som si "neprilepsil" v konecnom uctovani.
Moj problem bol v tom, ze pri ceste z BA sa zrazu zacal velmi prehrievat motor. Najblizsie mesto po ceste som mal TT a z fora som vedel ze tam mame fokusaka - Zirafak-a a bude vediet poradit aspon nejakeho mechanika. Namieril som si to preto do TT, este pred mestom som musel zastavit (uz po niekolky krat), pretoze teplota bola neskutocna, v cervenom poli. Nastartoval notebook a hladal som kontakt na fore. Este viac ma potesilo,ked pri vstupe do mesta som uvidel tabulu "Servis FORD". bohuzial kontakt, ktory bol v servise, bol na pevnu linku - to znamena ze sa tam dovolam, ale nie v nedelu vecer ked som to potreboval ja.
Na benzinke mi poradili jedneho servisman-a z nedalekej Modranky, lenze ten mal naponahlo a nemal cas sa mi venovat.
Takze, ako som uz pisal pobral som sa smerom na vychod a pristavil som sa v BB. Rano, ked zacali fungovat fordaci prisiel som k priehradke aby som im oznamil smutnu spravu o mojom forde. Po mojom upresneni o co mi ide, prva otazka z ich strany bola "Ste objednany???" Ostal som zaskoceny. Tak mi povedali ze bohuzial, ale oni sa budu venovat iba zakaznikom ktori su objednani.
Podakoval som sa im a uz viem ze nabuduce sa musim najprv objednat a az potom sa mi moze pokazit auto - tak to je aspon v BB.
Nakoniec som vyuzil kontakty, ktore mam - auto pristavil do maleho servisu v BB, ktory ma kamarat. Druhy kamarat mi pozical nahradne auto a konecne som sa dotrepal domov. (odchod z BA nedela 19:00hod. prichod do Secoviec cca 450km - pondelok 14:30hod. - taky medzicas som este nikdy nerobil.......)
Este neviem presnu diagnozu, ale len ticho dufam ze tou mojou jazdou s "chorym fordom" som si "neprilepsil" v konecnom uctovani.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no tak na tu hrůzu, co jsi popisoval, to ještě dopadlo víc než dobře
tak teď už přeji jízdu bez problémů.

tak teď už přeji jízdu bez problémů.