jak protahnout draty
- matusu
jak protahnout draty
Ahoj. Montoval nekdo z Vas alarm svepomoci? Kudy nejlepe protahnout draty od sireny z motoroveho prostoru pod volant..? aby se nemusela rozebrat pulka auta. Diky za kazde info.
- gappa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja som to daval po lavej strane. Musis uvolnit plast ktory je nad kolesom (plastovy kryt blatnika) a tam pri konektore zily, ktora vedie do kabiny auta som vyvrtal dieru dal som tam gumovu prechodku a pretiahol kabel. Do motoroveho priestoru sa dostanes odtial bezproblemov - je tam prechod.
Nenasiel som iny lepsi prechod do kabiny.
Nenasiel som iny lepsi prechod do kabiny.
-
- Test driver
Tady http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... c&start=45 jsou fotky kudy to protáhnout. Dělal jsem to stejně a no problem, nic nemusíš rozebírat. Akorát, že touhle průchodkou (u pantů), kterou popisuje Damon mi to vůbec nešlo, ale o kousek níž je ještě jedna a ta byla OK.
Edit: Tak jsem na to koukal a trochu jsem mlžil. Mám to tažený stejnou dírou jako Damon. Ta průchodka, kterou mi to nešlo je naopak kousek výš.
Edit: Tak jsem na to koukal a trochu jsem mlžil. Mám to tažený stejnou dírou jako Damon. Ta průchodka, kterou mi to nešlo je naopak kousek výš.