Vrzání, skřípání, dost nepříjemné.
- Loeb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzání, skřípání, dost nepříjemné.
ok tak zjisti a pak dej vědět pokud budeš chtít
Ford Focus combi 1.8 TDDi 66kw r.v. 2000 bílá
- Hurvajs
- Pokročilý
O.K. ozvu se, díky. 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Alda
- Junior
Ahoj,
měl jsem stejný problém, při náklonu auta do zatáčky mě začalo něco vrzat vod předního levého kola, totéž při nějaké větší nerovnosti. Poslední dobou už sem to nemohl vydržet, tak sem to dal do servisu.
Byly vadné přední táhla stabilizátoru 
Tet už je krásný klid a můžu si užívat zatáček jako dříve
měl jsem stejný problém, při náklonu auta do zatáčky mě začalo něco vrzat vod předního levého kola, totéž při nějaké větší nerovnosti. Poslední dobou už sem to nemohl vydržet, tak sem to dal do servisu.

Tet už je krásný klid a můžu si užívat zatáček jako dříve

Naposledy upravil(a) Alda dne 31.01.2009 16:49, celkem upraveno 1 x.
- treponema
- Nováček
Zdravím diskutující.
Sice ze spožděním, ale přece.
Hodil jsem to nakonec do Forda, sice prt vím co s tím dělali, ale vím co zaúčtovali.
Je tam napsano výměna vřetene a nějaké spojky k tomu.
Staré mi nedali, ani jsem je nežádal, mohli by mi dát cokoliv.
Přestalo to, takže zatím ok.
Jinak zpět na záruku.
Sice ze spožděním, ale přece.
Hodil jsem to nakonec do Forda, sice prt vím co s tím dělali, ale vím co zaúčtovali.
Je tam napsano výměna vřetene a nějaké spojky k tomu.
Staré mi nedali, ani jsem je nežádal, mohli by mi dát cokoliv.
Přestalo to, takže zatím ok.
Jinak zpět na záruku.
- Xele
- Nováček
Mám úplně stejný problém a hlavně u pravého kola. Začalo to až když byly mrazy. Když se oteplilo přestalo to vydávat ty strašné zvuky ale už to opět začíná. Většina lidí (servis man ů) mě říkali že je špatné horní uložení tlumiče. Zkusím ho dát tedy vyměnit a doufám že snad to pak přestane. Jen by mě zajímalo jestli pak musím udělat geometrii když budu demontovat a montovat tlumič. Řekl bych že nejspíš ano.
- mirin
- Zkušený
No já mám na jedné /levé/straně vyměněno uložení tlumiče a geometrii jsem určitě nedělal.Problém po výměně taky žádný nenastal.Takže si myslím,že se geometrie dělat nemusíXele píše:Mám úplně stejný problém a hlavně u pravého kola. Začalo to až když byly mrazy. Když se oteplilo přestalo to vydávat ty strašné zvuky ale už to opět začíná. Většina lidí (servis man ů) mě říkali že je špatné horní uložení tlumiče. Zkusím ho dát tedy vyměnit a doufám že snad to pak přestane. Jen by mě zajímalo jestli pak musím udělat geometrii když budu demontovat a montovat tlumič. Řekl bych že nejspíš ano.

- Xele
- Nováček
A pomohlo Ti ta výměna toho horního uložení?
- mirin
- Zkušený
Já řešil jiný problém.Řešil jsem nepřijemné lupání v zatáčkách.Nakonec se ukázalo,že mě to dělá bazmek co je na brzdovém pedálu.Je tu je o tom celé vlákno.Xele píše:A pomohlo Ti ta výměna toho horního uložení?
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu zakládat nové téma, napíšu sem. Už asi týden mám problém s vrzáním od zadní nápravy. Děje se tak jen při nízkých rychlostech (tak do 30-40km-h) či parkování. Když jedu rychlejc, tak nic. Je to kovový zvuk, jako když se houpete na staré pružinové posteli.
Zajel jsem do servisu, chlapek to zvednul, podival a se a zjistil, že silentblok na ramenu je posunutý - nevim jak to správně popsat, ale je o 2 cm vychyleny. Tak že tím začneme, ale musí ho objednat. Dneska mi volal že se to prý samostatně neprodává, jen jako celé rameno a to prý stojí 2700kč ... tak teď nevím, jestli mě houpe nebo to fakt jinak nepůjde
Edit: přikládám dvě fotky .. problém je vidět napravo (nad kanálem)
Zajel jsem do servisu, chlapek to zvednul, podival a se a zjistil, že silentblok na ramenu je posunutý - nevim jak to správně popsat, ale je o 2 cm vychyleny. Tak že tím začneme, ale musí ho objednat. Dneska mi volal že se to prý samostatně neprodává, jen jako celé rameno a to prý stojí 2700kč ... tak teď nevím, jestli mě houpe nebo to fakt jinak nepůjde

Edit: přikládám dvě fotky .. problém je vidět napravo (nad kanálem)
Naposledy upravil(a) Gromik dne 26.04.2012 17:29, celkem upraveno 1 x.
- miki21
- Test driver
Nevím sice jak to vypadá,ale určitě to jde koupit samostatně.
Proč by se v servisu srali s nějakou výměnou nějakého blbého silentbloku,když na ramenu budou mít lepší vývar.
http://www.ford-esklep.pl/pl/c/Zawieszenie-tyl/1136
Proč by se v servisu srali s nějakou výměnou nějakého blbého silentbloku,když na ramenu budou mít lepší vývar.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
dobry den,chci se vas zeptat,vim ze uz jste to resili uz davno ale]Mám úplně stejný problém a hlavně u pravého kola. Začalo to až když byly mrazy. Když se oteplilo přestalo to vydávat ty strašné zvuky ale už to opět začíná. uz jsem snad vymenil vsechno-homokineticky kloub aji potom i celou polosu a vsechny cepy.uz nevim co by to mohlo byt.porad te