Neblázni , vždyť sem neumřelherizn píše:to Bofi:![]()
.....neblázni....opravdu???stále věřím,že to je od tebe jeden z mnoha vtipných příspěvků,které jsem tu čítával i když jsem ještě nebyl majitelem fofa...........pokud je to ale tak,tak pro mne je to vyhlášením čestného minuta ticha za Bofiho a jeho fíka.
bofi píše:Asi je náhoda , že můj 1000. příspěvek bude věnován mému loučení s Focusem.Již před nějakou dobou sme se doma rozhodli , že přišel čas na výměnu auta.Po zvažování všech pro a proti a po zvážení všech okolností sme se rozhodli pro auto nové.Díky finančnímu limitu se bohužel do užšího výběru nemohl dostat Focus a proto přecházím k Hondě.
Trochu mně mrzí , že již nebudu vozit na přídi modrý ovál.Taky mně mrzí , že se již nebudu zůčastňovat srazů s váma , skvělýma lidma přes Fíky , ale takový je život.S dovolením bych tady sem tam nakouknul jak se máte a co se tady děje , prostě jak si tu žijete.
Takže se s váma tak nějak loučím a přeju vám jenom samé krásné momenty s vašíma Fíkama.
Příspěvek sem sem dal dneska , té 13 sem se trochu pobálpelen píše:to Bofi:
Neco jsi uz naznacoval v Postupicich. Ale ze si vyberes k oznameni 13. a 1000. prispevek? Pred chvili jsem se vratil z Cech z cesty po autobazarech. Skoro ve vsech jsou docela sikovne Focusy. Od Fokiho by jsi mel mozna za mensi cenu novejsiho kombajna. Myslis, ze ti bude stacit pro presun cele rodiny?
Na Krivonosce se asi uvidime, pribal nejakou basu ze skladu do Hondy. V posledni dobe jsi prestal rozesilat srandy.
Díky za poklonu , ale za stálici se určitě nepovažuji.Tou jsem asi jenom tím , že tady trávím hodně času , ale 99 % mých příspěvků je jenom takové tlachání , ale nic k věciphotoph píše: Odchází stálice stříbrného nebe.
Protože jsem mezi Vámi elév musím se zeptat. Proč, co Tě k tomu vede? Opustit a navždy dát zbohem tak dokonalému a úžasnému autu?rv.2001
Ten blbý pocit určitě nesouvisel se mnou.A co se týče Honda fóra?Radek 1.8 16V píše:Teda Bofi, čumim jako trubka![]()
!!! Od rána mám blbej pocit, že se dneska něco blbýho stane - a už je to tady!!! Je to škoda, ale určitě to má nějakej důvod. Držim palce, ať trefíš na dobrej kus a užívej si šikmooký koně pod kapotou - Hondy jsou taky skvělý auta. A co to vlastně bude? Nebo chystáš překvápko na Křivku?
Teď jsem koukal na nějaký Honda fórum a moc to tam nežije. Budeš to tam muset trochu rozproudit!!!
Edit: Aha, tak než jsem to naťukal, tak jsi mi už na všechno odpověděl.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů