Já myslím, že dopadl přímo skvěle, na Massu dnes neměl a pokud bude takto dojíždět celý rok, vypálí všem rybník a i bez vítězství (ale přeju mu ho!) bude mistrSkubi píše:no vyrazil jsem s rodinkou na kola, takže jsem to neviděl, ale výsledek mě potěšil, jen mohl vyhrát Hamilton. Tak snad příště
hamiltonovi so srdca prajem titul aj ked je este skoro na taketo uvahy, no bude takto jazdit, tak ma na to !novako píše:Já myslím, že dopadl přímo skvěle, na Massu dnes neměl a pokud bude takto dojíždět celý rok, vypálí všem rybník a i bez vítězství (ale přeju mu ho!) bude mistrSkubi píše:no vyrazil jsem s rodinkou na kola, takže jsem to neviděl, ale výsledek mě potěšil, jen mohl vyhrát Hamilton. Tak snad příštěJen tak dál, jen je mi všech ostatních trochu líto
a co Keke Rosberg tuším v roce 1982, taky byl mistrem bez jediného vítězstvímisoo píše:ale ta myslienka na titul bez vitazstva sa mi moc nepozdava, majster sveta a nevyhrat ani jedny preteky ?? to by bol trochu blby titul...
http://www.f1sports.cz/default.asp?nav= ... 1&rok=2007Damon píše:Doufám že to tak i bude dál. S umístěním jsem spokojen.
Ani teď nevím kdy se jede další.![]()
Doufám že ne v neděli to jsem v Brně.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů