Chodci

Moderátor:phofy
misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 05.05.2007 23:45

staroch píše:
misoo píše:spojka a plyn az na podlahu, to na chodcov plati najviac :twisted: :wink: :lol:
No, přesn to jsem psal výše, ale embéčko mělo lepší zvuk (na vyděšení) :twisted:
tak tak :D

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 08.05.2007 00:08

dnes jsme si s rodinkou kupovali zmrzku a ped námi stály dvě postarší dámy. Když přišly na řadu, všimly si, že za nimi stojíme s dvěma dětmi. Tak ta jedna nám nabídla abychom se předběhli, čímž do přeplněné cukrárny vnesly značný zmatek. bylo jasné, že odmítnout nabídku by byl ještě větší chaos, tak jsme se s díky nahrnuli před ně, když tu babky zjistili, že jsme čtyři, přišlo jim to jako zas už moc, tak žekly, že anebo ne, že půjdou ony přeci jen napřed. Tak jsme se tam mixovali a paní zmrzlinářka nevěděla koho má obsloužit.
A když ta jedna babka měla v ruce zmrzku, zjistila, že se jí ty barvy nelíbí a řekla, že takovou míchanou nechce. No ta zmrzlinářka vypadala úplně hotová. tak moje žena si vzala tu michanou a babka dostala tu svou a šly.
Když odešly, řekl jsem, že ty starší dámy se chovají úplně stejně jak na přechodě, tak v cukrárně. Tím jsem celou cukrárnu docela pobavil. Asi mají všichni podobné zkušenosti. :D :D
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 08.05.2007 00:14

Ne jen na prechode a ne jen v cukrarne. :lol:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 08.05.2007 10:52

pelen píše:Ne jen na prechode a ne jen v cukrarne. :lol:
přesně.

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

fokina
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokina » 08.05.2007 11:12

Zrovna včera jsem jela Prahou, když se k přechodu přiřítili dva puberťáci a tak rázně přistoupili těsně k silnici, že jsem opravdu nabila dojmu, že rozhodně nechtějí počkat až přejedu.....rozhodně jsem nejela víc než 50, ale byla jsem už tak blízko, že když jsem to zašlápla, tak jsem samozřejmě zaflekovala, gumy zahvízdali, zastavila jsem uprostřed přechodu, frajírci se zachvátem smíchu přeběhli a celá zastávka na mě civěla jako na vraha...srdce mi bušilo ještě 20 minut...
Když chci přejít silnici já, tak prostě čekám, dokud mě někdo nepustí a nebo nic nejede,ale to lidi, kteří neřídí prostě nepochopí...já bych je do toho auta posadila, ať si to vyzkouší...lidé vpochodující si na přechod těsně před autem a za vámi rozhulené auto....vážně měli by se trošku zamyslet a hlavně večer, kdy opravdu osvětlení našich přechodů nestojí za nic...
FF 1,8TDDI 2000 sedan ghia modrá met.
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 08.05.2007 11:34

Na vine by byli ti pubosi, ale hrozne tezko by se to prokazovalo bez zaevidovanych nezaujatych svedku. :cry:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 08.05.2007 21:40

Přesně tak. To je těžká věc. Když dupneš na brzdu, může do tebe někdo natancovat, když na ni nedupneš můžeš puberťáka přejet... cokoli uděláš, může se to obrátít proti tobě.
Snařím se učit děcka, aby nedělali nečekané pohyby směrem k cestě, ať se kvůli nim někdo nezabije. ale kdo neřídí, ten to nepochopí.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“