dosah dálk. ovl. centrálu
- mosad
- Junior
Tak baterka nová za 41 korun a je to o hodně lepší. Dosah tak do těch max 10 metrů. Kufr jde i z boku, zepředu při míření na kapotu nic. Ještě to testuji. Musím ta tlačítka odmykání a zamykání trošku déle držet - tak 2 vteřiny, nestačí jen zmáčknout a pustit. Musím ale sedět v kanclu tak jen když se přesunuji a to je času málo.
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Od toho držení by Ti mohlo pomoct to narovnání kontaktů.mosad píše:Tak baterka nová za 41 korun a je to o hodně lepší. Dosah tak do těch max 10 metrů. Kufr jde i z boku, zepředu při míření na kapotu nic. Ještě to testuji. Musím ta tlačítka odmykání a zamykání trošku déle držet - tak 2 vteřiny, nestačí jen zmáčknout a pustit. Musím ale sedět v kanclu tak jen když se přesunuji a to je času málo.
Jinak přijímač je u spolujezdce, ale to už asi víš.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- opicak
- Junior
Zdravím všechny. Tak nevím jestli mám zázračný dálkový ovladač, ale zkoušel jsem to a otevřu auto stojící na parkovišti z balkónu bytu (1 patro) - cca 50m. Fungovalo mi to tak u mondea, tak jsem to zkusil a funguje i u focuse. Je to 100%, žádný omyl - při zamknutí probliknou směrovky. Kufr je jiná věc - tak 10m.Ale pozor - je tam jištění proti nechtěnému otevření - je třeba 2x za sebou zmáčknout.(Tohle vím díky tomuto fóru) 

focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA

- Ahmed
- Test driver
Ty tam pravdepodobne budes mit i jisteni proti skleroze, pokud auto odemknes a neotevres zadne dvere, tak by se po cca 1 min. melo zase samo zamknout.opicak píše:Zdravím všechny. Tak nevím jestli mám zázračný dálkový ovladač, ale zkoušel jsem to a otevřu auto stojící na parkovišti z balkónu bytu (1 patro) - cca 50m. Fungovalo mi to tak u mondea, tak jsem to zkusil a funguje i u focuse. Je to 100%, žádný omyl - při zamknutí probliknou směrovky. Kufr je jiná věc - tak 10m.Ale pozor - je tam jištění proti nechtěnému otevření - je třeba 2x za sebou zmáčknout.(Tohle vím díky tomuto fóru)
- mosad
- Junior
Tak zkusím přihnout ty kontakty v klíči a uvidíme. Jinak, že se musí dvakrát zmáčknout při otevření kufru jsem nevěděl. Ale je to tak, vždycky sem musel na kufr pálit dvakrát a na dveře stačilo jednou. Kde je příjmač nevím. Zdá se mi, že nejvíc cvakne v zadních dveřích za řidičem. A taky musím vyzkoušet to, že když odemkneš a neotevřeš žádné dveře tak se po minutě zamkne.
-
- Pokročilý
FoFO mi funguje tak na 10 m, ale fábie to co píšeš- odemknu i zamknu ji z balkonu v 6. patře!opicak píše:Zdravím všechny. Tak nevím jestli mám zázračný dálkový ovladač, ale zkoušel jsem to a otevřu auto stojící na parkovišti z balkónu bytu (1 patro) - cca 50m. Fungovalo mi to tak u mondea, tak jsem to zkusil a funguje i u focuse. Je to 100%, žádný omyl - při zamknutí probliknou směrovky. Kufr je jiná věc - tak 10m.Ale pozor - je tam jištění proti nechtěnému otevření - je třeba 2x za sebou zmáčknout.(Tohle vím díky tomuto fóru)

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- mosad
- Junior
-
- Test driver
To samozamknutí po minutě taky vyzkouším a ty zase zkus (u mě to funguje) když necháš otevřené okna a podržíš na DO tlačitko zamknutí nekolik vteřin tak se okna zavřou. ( podle mě super frajeřinamosad píše:Tak zkusím přihnout ty kontakty v klíči a uvidíme. Jinak, že se musí dvakrát zmáčknout při otevření kufru jsem nevěděl. Ale je to tak, vždycky sem musel na kufr pálit dvakrát a na dveře stačilo jednou. Kde je příjmač nevím. Zdá se mi, že nejvíc cvakne v zadních dveřích za řidičem. A taky musím vyzkoušet to, že když odemkneš a neotevřeš žádné dveře tak se po minutě zamkne.

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: