Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
Ja si zase myslím že zas tak ty okna nejsou duležité a nevidím zas tak velký rozdíl to řešit to bych zase radši řešil zavedení nějake normy od ktereho roku mohou vyjet auta v dnešní době auta roku 1990 už nepodlehaji takove spolehlivosti jak ty dnešní takže vetšina spíše nebrzdí nesvití kvalitně atd..
- Sobull
- Zkušený

Co si myslíš ty, není důležitý. Důležitý je, co si bude myslet státní zástupce...
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Přiznejme si to proboha je to to same jak z ostatním řešily se modré žarovky nikdo to teď už neřeší řešily se zimni kola že musí byt za celou zimu nikoho nezastavily jak mě tak aní nikoho co znam ani jsem neslyšel že by to tady kontrolovali jen to byla nafouknuta bublina jak je teď z oknama 
- Sobull
- Zkušený

Ale to montuješ dvě věci dohromady. jedna věc je namátková kontrola, mě taky za 10 let co jezdím zastavili asi 5x...(navíc už víme, že tam u vás policajti nejsou)
Druhá věc je když se něco stane (a ty víš sám nejlíp, jak snadno k tomu příjdeš). Představ si třeba tohle: Odbočuješ doprava, tam je přechod, někdo ti tam na poslední chvíli skočí, je po něm.
Budeš tvrdit, žes nemohl nic dělat a budeš třeba mít i pravdu. Ale ukáže se, že jsi měl 15% propustnost skel a prostě tě uvařej na tom, že si do té zatáčky neviděl...
Druhá věc je když se něco stane (a ty víš sám nejlíp, jak snadno k tomu příjdeš). Představ si třeba tohle: Odbočuješ doprava, tam je přechod, někdo ti tam na poslední chvíli skočí, je po něm.
Budeš tvrdit, žes nemohl nic dělat a budeš třeba mít i pravdu. Ale ukáže se, že jsi měl 15% propustnost skel a prostě tě uvařej na tom, že si do té zatáčky neviděl...
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
-
milan26
- Junior

Ano ano něco na tom je
Tak snad se nic nestane, klepu a dále jezdim s Folií 
Ps. Koukáš moc ta telku

Ps. Koukáš moc ta telku
- Sobull
- Zkušený

Na telku moc nekoukám, ale přesně takhle sem málem srazil minulý týden bábu, když sem byl línej oškrábat si boční skla 
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- chycek
- Pokročilý

Á, konečně důležitá zpráva pro mě.jaroš1 píše:Ještě k tomu měření v Přerově: Měřil auto s pokovenýma sklama a naměřil 16.5 a majitelka povídá , že to není možný a on jé já jsem to měřil s čočkou na folie a přehodil čočku a naměřil 52.8!!Docela rozdíl ne?Takže když budou chtít tak se mě zdá neprojde nikdo.
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- Cowley
- Zkušený

videl bych to asi takhle: pokud zpusobis nejakou nehodu, pro pojistovnu bude dobry kazdy duvod, jak se vyhnout plneni. A je zbytecne ji davat strelivo. Splacet nekomu po zbytek zivota odskodneni za ujmu na zdravi jenom kvuli lacinym foliim mi pripada jako setreni na nepravym miste 
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Hej ale zase brat v uvahu že se něco vždycky stane tak to radši nevyjedu nemužes furt myslet na to že někoho přejedeš a podobně...
-
Wolf2
Ještě ,že tady máme tolik uvědomělých řídičů a každý ctí všechny pravidla
To jsem tak strašně rád ,vzlášť ,když se to týká pražských řidičů
(nejhorší kraj co se týče bouraček ) .Není o tom co máš na autě / sklech ,ale na jakýho debila narazíš a hlavně co má místo mozku
. Pokud si někdo narve na boční přední okna 5% propustnost ,tak je to pěkný debil ,který opravdu hazarduje . Pokud někdo má na předku třeba 35% propusnosti , tak si nemyslím ,že by někoho ohrožoval. Kolik bouraček je jen z důvodu ,že byl oslněn sluníčkem ,nebo
jiným řidičem a proto fólie ano ,ale s rozumem maximálně do 35% zatmavení
A jen pro ilustraci, jak vypadá výhled přes 35% fólii "na bočním předním skle"
jiným řidičem a proto fólie ano ,ale s rozumem maximálně do 35% zatmavení
A jen pro ilustraci, jak vypadá výhled přes 35% fólii "na bočním předním skle"
- Sobull
- Zkušený

1. vyfoť to v noci
2. já neříkám, že tím někoho ohrožuješ. Já říkám, že tím ohrožuješ SÁM SEBE, protože tím dáváš záminku, aby ti připsali i škodu/úraz, který jsi fakticky nezavinil.
Takže jak kdo chce. Netvrdím, že nikdy neporuším předpis. Ale když ho poruším, tak s vědomím možných následků. Já bych si ty folie nedal, tak jako bych nejezdil na nepředepsaným rozměru pneu. Vím, že tím nic nezpůsobím, ale... a zase bych se opakoval.
2. já neříkám, že tím někoho ohrožuješ. Já říkám, že tím ohrožuješ SÁM SEBE, protože tím dáváš záminku, aby ti připsali i škodu/úraz, který jsi fakticky nezavinil.
Takže jak kdo chce. Netvrdím, že nikdy neporuším předpis. Ale když ho poruším, tak s vědomím možných následků. Já bych si ty folie nedal, tak jako bych nejezdil na nepředepsaným rozměru pneu. Vím, že tím nic nezpůsobím, ale... a zase bych se opakoval.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
-
abris
- Junior

No to je kravina jako prase, mnohdy udržované auto z roku 1990 je v lepším stavu něž kdejaká škodovka z roku 2000.Klvys píše: v dnešní době auta roku 1990 už nepodlehaji takove spolehlivosti jak ty dnešní takže vetšina spíše nebrzdí nesvití kvalitně atd..
- Cowley
- Zkušený

jj, auta pred rv.2000 zase tolik nepodlehaly katovani kostu
Jinak ty normy jsou vicemene stejny, vule na rizeni ti na STK neprojde bez ohledu na rok vyroby, o foliich nebo treba barevnejch svetylkach plati totez.
Wolf2: neplet si prazske ridice a auta registrovana v Praze (hint: kde sidli vetsina leasingovek a firem vubec?)
Wolf2: neplet si prazske ridice a auta registrovana v Praze (hint: kde sidli vetsina leasingovek a firem vubec?)
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
abris:Ale prosimtě je tu ještě plno favoritu a všech takových aut ktere určitě brzdí meně než naše fordy třeba nebo zadní světla jím svití svitivosti o 50% meně atd..
a to si myslím že je teda horší než nějake folie ktere aspon dokaží zabranit slunci dokaži zabranit před zloději a hlavně když jdeš do kabinky se převlikat taky nechceš aby tě všichni viděli tak ja nechcu taky ve svém autě jezdím stím 4 rok a krom parkovaní jsem stím nikdy neměl problem natoš že bych přehledl chodce z boku nebo tak 
Radší at jezdi po republice nove auta s bezpečnostními prvky ABS,ESP airbagy než řešit jen skla
Radší at jezdi po republice nove auta s bezpečnostními prvky ABS,ESP airbagy než řešit jen skla
-
abris
- Junior

Ale pokud umíš číst, tak sem napsal udržované, a mnohdy...přímo sem nejmenoval....a kolikrát by se našel i případ kdy je na tom favorit líp než o 10 let mladší Ford, je to jen o majiteli, né o autě...
A folie, beru folie, ale s určitou mírou...a bohužel je zákon udělaný tak blbě že v předu nedovoluje nic...nic s tím neuděláš, a když s tím jezdíš seš jen sám proti sobě, ikdyž tvrdíš, jak krásně vidíš a já nevím co...
A naše právní ekonomika je taková, že ikdyž nehodu nezpůsobíš, ale tvé auto nesplňuje zákony a technický stav, a dotyčný bude mít dobrého právníka, tak se z toho (s prominutím) posereš a můžeš v tom být nevinně jak chceš
Ještě přidám, je hezké, že jsi stím neměl žádný problém, máš štěstí, ale taky ber na vědomí že když viděli atest tak nezmohli nic, teď mají prostředky na měření, které předtím neměli...ale to se tu opakuje pořád dokola už...je zbytečné s tady o tom hádat, kdo chce, ať si je nechá, kdo chce, ať je sundá, je to každého věc, každého auto...
A folie, beru folie, ale s určitou mírou...a bohužel je zákon udělaný tak blbě že v předu nedovoluje nic...nic s tím neuděláš, a když s tím jezdíš seš jen sám proti sobě, ikdyž tvrdíš, jak krásně vidíš a já nevím co...
A naše právní ekonomika je taková, že ikdyž nehodu nezpůsobíš, ale tvé auto nesplňuje zákony a technický stav, a dotyčný bude mít dobrého právníka, tak se z toho (s prominutím) posereš a můžeš v tom být nevinně jak chceš
Ještě přidám, je hezké, že jsi stím neměl žádný problém, máš štěstí, ale taky ber na vědomí že když viděli atest tak nezmohli nic, teď mají prostředky na měření, které předtím neměli...ale to se tu opakuje pořád dokola už...je zbytečné s tady o tom hádat, kdo chce, ať si je nechá, kdo chce, ať je sundá, je to každého věc, každého auto...