Proč zvyšovat počet znaků jednoho příspěvku? Jestli vám tento počet nestačí, tak rozdělte Váš ctění text do dvou, třech, či čtyřech příspěvků

A pardon, asi šlo o pokus odklonění se tématu, se moc omlouvám

tak co jste uváděli na smlouvách v kolonce prodejce před srpnem 2011 ???tym píše:Mně by postačilo jednoduché vysvětlení, či odpověď na otázku, kterou jsem ve vlákně již položil. Co uvádíte na kupní smlouvě v kolonce prodejce, či dodavatel? Když týdně prodáte několik vozů, jistě to víte zpaměti. Neustále vystupujete jako představitel Deutscheauto, takováto firma ale neexistuje. Děkuji za odpověď. P.S.: Pokud napíšete, že Decars, jen mi prosím upřesněte, co jste na smlouvách uváděli před srpnem 2011, děkuji.
taky to nikde nevidim , i kdyz je prispevek opet pomalu na A4 .fordis píše:tak co jste uváděli na smlouvách v kolonce prodejce před srpnem 2011 ???tym píše:Mně by postačilo jednoduché vysvětlení, či odpověď na otázku, kterou jsem ve vlákně již položil. Co uvádíte na kupní smlouvě v kolonce prodejce, či dodavatel? Když týdně prodáte několik vozů, jistě to víte zpaměti. Neustále vystupujete jako představitel Deutscheauto, takováto firma ale neexistuje. Děkuji za odpověď. P.S.: Pokud napíšete, že Decars, jen mi prosím upřesněte, co jste na smlouvách uváděli před srpnem 2011, děkuji.
A to bylo co smim-li se zeptat? Planuji se tam jet podivat na jeden kousek, ktery dle databaze sedi s najezdem na budicich.foki píše:vicemene se potvrdilo to co bylo v cerných ovcích .
Matajus píše: bohuzel se mi nedari nijak nic sehnat co by se mi libilo, nebo spis bylo vzdy vetsina pretocena a pokud ne tak nez sem si domluvil predvadecku auto bylo pryc.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů