hledal jsem křížem krážem skrz naskrz fórem, to jen abych předešel klasice že jsem nehledal

Mě zájímá hlavně následující:
1/Kolik se dá sehnat orio ford, má-li to smysl.
2/Např v kelly se dají sehnat následující - Starline 1652,-, Metteli 2013,-, Spidan 2292,-(resp. 2288,-)
3/všechny klouby jsou 25/23 (asi zubů jestli jsem to dobře pochopil) a Spidan má 2 verze, jednu právě s 25/23 a druhou s 25/21 - zajímalo by mě, kterej je třeba na moje fofo, jestli 23, nebo 21, nechci to vyndat a až pak zjišťovat co tam je, chci to udělat jednim vrzem...
4/je potřeba pak nechat udělat geometrii? někde jsem četl že výměnou homo kloubu se geometrie nijak nepohne, ale radši se zeptám žeano...
samozřejmě potřebuju vše vyřešit co nejlevněji proože počítám každou korunu, ale kdo ne, ale je m jasný že starline asi předem všichni vyškrtnou, ačkoliv třeba na orse mám několik let čepy řízení od starline a žádnej problém, tak nevim, každopádně radu určitě uvítám.
Další věc je, že pokud to někdo dělal tak každopádně budu rád i za každou radu ohledně výměny, na co dát pozor, kde je jakej zádrhel tip triky atd. však víte o co mi jde