Ono to bude asi jako se spojkou

Také mám Lucas, kamarádovi co mi sháněl kotouče a desky jsem musel sundat kolo aby se kouknul - prý se to nedá identifikovat ani podle VINpbjun píše:Na focusu mam lucas na predku a mati ma ate![]()
Ono to bude asi jako se spojkou
...........čím slabší kotouč , tím rychleji a více se při brzdění hřeje a po prudším schlazení (třeba projetím louže) mohou vzniknout trhliny i prasknutí kotouče .solfan píše:jj, to viem, ze minimalna je 23, otazka je, co bude ked to teda este pojazdi nejaky ten milimetrik pod...
.............ono i na FoFo jsou různě silné kotouče . Ty máš předepsáno 25-23mm a třeba na 1.6 16V jsou 22-20mm (talíče jsou stejně silné , ale rozdíl je ve štěrbině chlazení) . Dej co tam patří a nenech se okecat protože s tým s autem jezdíš Ty s rodinou .solfan píše:no jo no, ja v podstate suhlasim a v servise som sa snazil dopatrat vysledku. ale ked ma dvaja servisaci presviedcali, ze to je uplne v pohode, ze na vlastnych autach by to nemenil, tak som sa nejak dal ukecat...preco by si rusili clekom zaujimavy kseft?
kazdopadne brzdy teda vymenim v blizkej dobre...najlepsie asi komplet vpredu aj vzadu. co by ste doporucili? a kde kupit?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host