Dobrý den.
Tak jsem se z hrdého majitele Mondíka stal hrdým majitelem Maxíka .
Za týden jsem najezdil cca 800 km a jsem zatím spokojen.
Prozatím mě akorát trochu mrzí,že nemám vyveden aux in u rádia i když tlačítko na autorádiu mám (to sem ale nepatří) .
Co mě však trochu zarazilo,že jsem nalezl nějakou "páčku" v odkládacím kastlíku před spolujezdcem a nevím na co je.
Je umístěna v levém prostoru pro pant,akorát pant jezdí jen dole,tak je výřez asi udělán kvůli té páčce.
S páčkou lze celkem volně "kvedlat" na místě.Jinak je nepohyblivá.Po mírném zatlačení směrem dozadu jde s páčkou
sjet až dolu k pantu (jak je znázorněno šipkou).
Nikde se nic nerozsvítí (myslím kontrolky atd.) ničemu to nevadí,nic to jinak nedělá .
Netušíte někdo co by to mohlo být?
Pokusím se vložit obrázek.
Díky za odpovědi.
Páčka ve schránce před spolujezdcem.
-
- Nováček
Páčka ve schránce před spolujezdcem.
Ford Focus C-MAX 2006 1,6 80kw TDCI ; vyhřívané čelní sklo,digi klima,tempomat,najeto 150 000
- stand
- Zkušený
Re: Páčka ve schránce před spolujezdcem.
Tipuji že je to něco k těm dvířkum od schránky, pojistka proti zavření, abys nevylil nápoje, nebo něco takového..
-
- Nováček
Zdravím,
i po přepnutí páčky jde schránka zavřít.Nijak ji to neblokuje.Dvířka schánky v podstatě k páčce nedolehnou.
Páčka dopředu vyčnívá jen malý kousek-tak na konečky prstů.
Vůbec netuším co to je a k čemu to je...
i po přepnutí páčky jde schránka zavřít.Nijak ji to neblokuje.Dvířka schánky v podstatě k páčce nedolehnou.
Páčka dopředu vyčnívá jen malý kousek-tak na konečky prstů.
Vůbec netuším co to je a k čemu to je...
Ford Focus C-MAX 2006 1,6 80kw TDCI ; vyhřívané čelní sklo,digi klima,tempomat,najeto 150 000
-
- Nováček
Zdravím,
tak záhada je asi vyřešena.Jednalo se opravdu pravděpodobně o páčku která zajišťuje dvířka (takový píst) .
Bohužel konec páčky je asi ulomen a tím je funkčnost zrušena a v podstatě mi nešlo do hlavy jak to může fungovat.
To tam nikdo nemáte pístek,aby šla schránka v jakékoliv poloze nechat otevřenou?
Jinak díky za snahu .
tak záhada je asi vyřešena.Jednalo se opravdu pravděpodobně o páčku která zajišťuje dvířka (takový píst) .
Bohužel konec páčky je asi ulomen a tím je funkčnost zrušena a v podstatě mi nešlo do hlavy jak to může fungovat.
To tam nikdo nemáte pístek,aby šla schránka v jakékoliv poloze nechat otevřenou?
Jinak díky za snahu .
-
- Zkušený
Taky mi tem pístek prdnul,tak jsem ho vytáhl a dvířka fungují i bez něj.
Kuga ST-Line X 2.5 Duratec Hybrid AWD Solar
-
- Nováček
Ano,schránka funguje i bez toho,v mondeu jsem to neměl tak jsem nevěděl co to je když to bylo ulomený.
Teď jsem si s tím hrál až to zapadlo někam dovnitř,tak budu muse lovit.
Buď přes rádio,nebo spodem,nebo vyndat kastlík,vůbec netuším kde to vyšťourám
Teď jsem si s tím hrál až to zapadlo někam dovnitř,tak budu muse lovit.
Buď přes rádio,nebo spodem,nebo vyndat kastlík,vůbec netuším kde to vyšťourám

- mickielli15
- Pokročilý
zrovna nedávno jsem taky zjistil, že mi u schránky něco visí
, tak jsem chvilku koukal a nakonec jsem to tam vrátil (zacvaknul) a ejhle, schránka má teď funkci "brzdy-dojezdu". Záhada to byla i pro mě, bylo to asi vypadlý už od doby koupě Maxíka, ale všimnul jsem si toho bazmeku až teď někdy před 14-ti dny...
ale nevím, jestli je to lepší - asi je to stabilizovaný, ale když schránku otevřu, "padá" dolů na můj vkus až moc pomalu, extrémně elegantně

ale nevím, jestli je to lepší - asi je to stabilizovaný, ale když schránku otevřu, "padá" dolů na můj vkus až moc pomalu, extrémně elegantně

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition