Kontrolka ABS

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrolka ABS

Příspěvek od foki » 07.06.2011 22:15

motorcraft
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Modraci
Nováček
Nováček

Příspěvek od Modraci » 13.06.2011 20:22

Nazdárek Forďáci.
Jak to tu čtu, těch řešení je asi moc, ale můj problém s ABS je skoro stejný. Jednou za čas se kontrolka rozsvítí a zhasne až po nějaké době. Zajímavý je, že ABS systém se občas spustí v situaci ve které bych to nepředpokládal, např. při dojíždění do křižovatky, kdy je rychlost skoro nulová, tak začne kopat jako o život. Není to sice pořád, ale dělá to. Na diagnostice se po rozsvícení kontrolky ABS ukázala chyba rychloměru nebo tak něco, už si to přesně nepamatuju, ale diagnostika proběhla víckrát a chybu to ukázalo vždy stejnou. V poslední době nám k tomu občas zasvítí kontrolka motoru, ale to se na diagnostice neprojeví. Prostě jenom svítí a chybu to nehodí. Asi máme auto vtipálka :hah: , protože je s ním samá legrace. Pokud máte někdo obdobné zkušenosti nebo tucha co je to za lumpárnu, budu rád za každou reakci.
Pukud by to bylo dejme tomu špatným čidlem nebo drátama u čidel, jak moc je to náročný a to jak po technické tak i finanční stránce.
Díky moc. :perfect:

EDIT: tak u té kontrolky závady motoru to hodilo chybu dobíjení, ale bylo to proměřený a mělo by to být v pořádku.

rubenso
Nováček
Nováček

Příspěvek od rubenso » 11.08.2011 08:42

Je mozne, ze po nedocvaknutej koncovke svieti kontrolka abs? Menil som snimac a nejako sa mi nedarilo nasunut konektory tak, aby do seba zacvakli. Postup je vzdy rovnaky, ked nastartujem, svieti ABS, prejdem 50 m kontrolka zhasne a po dalsich 200 metroch sa znovu rozsvieti. Dakujem za odpoved.
Ford Focus Hatchback, Ghia, 1,6 FYDA SE 74kW, 1998, šedá metalíza

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Interier“