Díry ve stropě
- Spy.Dr
- Junior
Díry ve stropě
Přátelé,
když jsem koupil fofa(kombi 99) vzadu ve stropě cca 15cm za zadníma sedačkame jsou na každe straně jedna díra, asi tam byla kdysi mříž nebo co, nevim. dají se sehnat nějaké záslepky na to nebo jak to elegantně vyřešit abych tam neměl díry? nějaký rady někdo? nic jsem tady ohledně toho nenašel...
když jsem koupil fofa(kombi 99) vzadu ve stropě cca 15cm za zadníma sedačkame jsou na každe straně jedna díra, asi tam byla kdysi mříž nebo co, nevim. dají se sehnat nějaké záslepky na to nebo jak to elegantně vyřešit abych tam neměl díry? nějaký rady někdo? nic jsem tady ohledně toho nenašel...
- miki21
- Test driver
Re: Díry ve stropě
a co tam narvat některý z těchto špuntů? http://www.ecat.elit.cz/ArticleBrowser. ... leTypeID=1
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Spy.Dr
- Junior
Zajímavé, ale netuším jestli by něco bylo to pravé a co, je tam tohle (ruka tam je pro představu o velikosti)
-
- Junior
Já tam mám od výroby nějaké plastové obdélníkové krytky. Třeba bude mít něco ford.
- Spy.Dr
- Junior
Ideální stav by byl kdyby se tam daly dát třeba nějaký háčky jakože na bundu a tak, ale to bych asi chtěl moc, nic takovýho se mi vygůglit nepodařilo ale pokud někdo o něčem takovém víte, sem s tím.
-
- Nováček
Na proti je jeste jedna ze ??? to je na oddeleni kufru od zadnich sedadel da se tam takova sitkova roleta do tech der se zahakne vrsek tej rolety 

- Spy.Dr
- Junior
To je možný, myslel jsem si právě že tam bylanějaká mříž nebo síťová roleta, nebo tak něco, každopádně já ji určitě nechci, chtěl bych tam sehnat buď záslepky, nebo záslepky s háčkama třeba na bundu nebo tak, nebo něco podobnýho.... 

- C-Maxis
- Zkušený
Uplne to sice nesouvisi, ale ja mam taky v aute diry ve strope- u ridice , protoze tam chybi to horni drzadlo. Chapu, ze ridic se drzi volantu, ale alespon zaslepene to byt mohlo. Netusim, jestli to takhle vyjelo z tovarny. 

- ZaQik
- Admin
... dej si tam pseudodrzak na bryle.C-Maxis píše:Uplne to sice nesouvisi, ale ja mam taky v aute diry ve strope- u ridice...
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.