Vyhřívání sedaček
- mirekh
- Nováček
Vyhřívání sedaček
Nevíte jaká může být závada toho, že nejde vyhřívání sedačky řidiče ? Kontrolka vedle řadičky svítí,u spolujezdce vše OK,tím pádem je OK i pojistka. Nemůže být problém v kostce pod sedačkou ? Jak ji lze rozdělat a nepoškodit ? Děkuji za jakoukoli pomoc. 

FF 1.8,Zetec E Kombi,2001,85kW,šedomodrá
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Stahnul sis elektricka schemata?
http://www.focus.kvalitne.cz/down.html
http://www.focus.kvalitne.cz/down.html
- mirekh
- Nováček
Ano o těch schématech vím, ale budu muset s tím za někým, kdo by to proměřil. Včera jsme se dozvěděl, že jiný majitel FF má rovněž stejný problém, a že mu bylo řečeno, že je v háji vyhřívací síťka v sedačce.Údajně to přijde na dost peněz, tak se na to vyflák.Ale děkuji Ti za radu, zkusím to nechat shlédnou odborníkům, třeba to bude něco jiného.
- PAJA
- Nováček
Jo jo určitě to je příprava v výroby. Já to tam mám taky a vyhřívaného nic nemám. Teda kromě zadního okna, ale to už dneska každé auto ne??carlos1 píše:ahoj kluci. Mam FF 11\2000 a potrebuju radu.K sedackam vedou kabliky ale nikde jsem neobevil vypinac k zapnuti vyhrivani.Ani u rychl.paky.Myslite si ze je to priprava s fabriky?Diky za radu.

Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- David 1
- Junior
- BFLM
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jsi to vyřešil? mám úplně stejnej problém a na netu jsem nic kloudnýho (cena apod.) nenašel.mirekh píše:Ano o těch schématech vím, ale budu muset s tím za někým, kdo by to proměřil. Včera jsme se dozvěděl, že jiný majitel FF má rovněž stejný problém, a že mu bylo řečeno, že je v háji vyhřívací síťka v sedačce.Údajně to přijde na dost peněz, tak se na to vyflák.Ale děkuji Ti za radu, zkusím to nechat shlédnou odborníkům, třeba to bude něco jiného.
díky za info
- Ahmed
- Test driver
Ten vyhrivany nesmysl neni zase tak drahy, nechci kecat, ale mozna kolem 1000,-? Zavolej do Fordu, to je to nejjednodussi. Horsi je ale vymena, spodni jde dobre a kdyz to je v operadle, tak musis rozebrat sedacku. Promerit si to muzes sam, ktery je spatny. Jeste je potom jedna moznost - sedak a operadlo je zapojene do serie a ukostrene je operadlo, takze pokud se prerusi jeden z nich, nefunguje to. Muzes si ukostrit sedak a mohlo by ti hrat aspon to.
- mirekh
- Nováček
Ještě jsem to neřešil, nestíhám pracovně.BFLM píše:Tak jak jsi to vyřešil? mám úplně stejnej problém a na netu jsem nic kloudnýho (cena apod.) nenašel.mirekh píše:Ano o těch schématech vím, ale budu muset s tím za někým, kdo by to proměřil. Včera jsme se dozvěděl, že jiný majitel FF má rovněž stejný problém, a že mu bylo řečeno, že je v háji vyhřívací síťka v sedačce.Údajně to přijde na dost peněz, tak se na to vyflák.Ale děkuji Ti za radu, zkusím to nechat shlédnou odborníkům, třeba to bude něco jiného.
díky za info
- mirekh
- Nováček
Moc díky za radu, zkusím.Ahmed píše:Ten vyhrivany nesmysl neni zase tak drahy, nechci kecat, ale mozna kolem 1000,-? Zavolej do Fordu, to je to nejjednodussi. Horsi je ale vymena, spodni jde dobre a kdyz to je v operadle, tak musis rozebrat sedacku. Promerit si to muzes sam, ktery je spatny. Jeste je potom jedna moznost - sedak a operadlo je zapojene do serie a ukostrene je operadlo, takze pokud se prerusi jeden z nich, nefunguje to. Muzes si ukostrit sedak a mohlo by ti hrat aspon to.
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- nego
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: