nalepenie a utesnenie krytu na okno
nalepenie a utesnenie krytu na okno
Vymenil som pylovy filter ale ten kryt mi na okne nesedi tak dobre ako predtym. Mam doma cierny silikon, ktory ma udajne lepiace a tesniace ucinky a pouziva sa na auta, karavany, lode atd.
Mate s tym niekto skusenost ? Dost mi to vadi, kedze voda zase bude stekat pod kryt, do filtra a ktovie este kam. Pri vymene bol nehorazny bordel pod tym krytom. Ak by som to mal zalepene, tak predidem castejsiemu meneniu filtra a takisto to bude mat esteticku funkciu.
Alebo to mate len tak volne polozene a odstava vam to od okna ?
Kde vlastne steka voda ? Do blatnika ?
Mate s tym niekto skusenost ? Dost mi to vadi, kedze voda zase bude stekat pod kryt, do filtra a ktovie este kam. Pri vymene bol nehorazny bordel pod tym krytom. Ak by som to mal zalepene, tak predidem castejsiemu meneniu filtra a takisto to bude mat esteticku funkciu.
Alebo to mate len tak volne polozene a odstava vam to od okna ?
Kde vlastne steka voda ? Do blatnika ?
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ten plastovy kryt by mel byt prilepeny na predni sklo, proto pri montazi se ma hrana podmaznout tmelem. Ja jsem pouzil cerny silikon, ale i tak mi plast na skle nedrzi.
Popis vymeny je:
http://www.myfordfocus.com/how-to/cabinfilter.htm
Popis vymeny je:
http://www.myfordfocus.com/how-to/cabinfilter.htm
- pavka
- Nováček
- romec
- Nováček
- Bubak
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to pelen: Jo jo, uz mi pisal Bubak SZ kde je par foto uchytenia krytu bez pouzitia silikonu resp. iba maleho mnozstva pod kryt. Ma to robene pomocou steftov pricom navrtal dieru do plastoveho dielu nad pylovym filtrom. Akurat, ze ten steft resp. diera je iba jedna - nad filtrom. Este nieco musim dat na uplny kraj krytu.