Vymena volantu za jiny?
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymena volantu za jiny?
Nevidel bych to tak cerne.mam 2005 a tempo mam dodelane...jako origo.u noveho mondea si myslim,ze to bude vybavenim pro tempo podobne jako u galaxy 3 a tam origo domontovat jde.psalo se to na galaxy foru a byl tam i odkaz kdo to delal.cena tusim kolem 5000kc.jinak pokud fotky sedej,tak origo tempo nema.chtej slevu! Jinak jak pise veny,taky bych cekal tempo dnes jiz jako standart,ale ani k objemu 2.2 si ho nemec nedal...nechapu.
- Anduril
- Test driver
Dodelat to jde no, i na focus to neni zadna velka veda. Staci sehnat volant s tlacitky a nechat to povolit na diagnostice.
Spise jsem myslel, ze neni pravdepodobne, ze by byl tempomat dodelan pomoci neoriginalniho zarizeni..
Uz jsem se setkal s jinymi Fordy, kde chybela vybava, ktera je u nas pro dany model standardni, ale v Nemecku to tak byt nemusi, zalezi na konkretnim trhu.
Spise jsem myslel, ze neni pravdepodobne, ze by byl tempomat dodelan pomoci neoriginalniho zarizeni..
Uz jsem se setkal s jinymi Fordy, kde chybela vybava, ktera je u nas pro dany model standardni, ale v Nemecku to tak byt nemusi, zalezi na konkretnim trhu.
- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
z nového katalogu ford mondeo : Výbava Titanium
(navíc oproti Trend):
• 16” kola z lehkých slitin
• Sony
• Tempomat
• LED světla denního svícení
• Automatické stěrače
s dešťovým senzorem
• Vnitřní zpětné zrcátko
s automatickým zatmíváním
• Informační displej Convers+
• Vyhřívané čelní sklo a trysky
ostřikovačů
Tempomat ma i Ghia v základu... A je teda pravda že čalounění kůže alcantra není v základu
(navíc oproti Trend):
• 16” kola z lehkých slitin
• Sony
• Tempomat
• LED světla denního svícení
• Automatické stěrače
s dešťovým senzorem
• Vnitřní zpětné zrcátko
s automatickým zatmíváním
• Informační displej Convers+
• Vyhřívané čelní sklo a trysky
ostřikovačů
Tempomat ma i Ghia v základu... A je teda pravda že čalounění kůže alcantra není v základu
-
- Test driver
To že je to auto v Německu ještě neznamená že je fakt německé pokud to najisto není od prvomajitele.
Pokud by byli ochotní ti zaslat WIN tak zjistíš přesnou výbavu při vyrobě.Moc se mi nechce věřit že by němec dodělával tempo pro něho je levnější to s tím koupit.
Pokud by byli ochotní ti zaslat WIN tak zjistíš přesnou výbavu při vyrobě.Moc se mi nechce věřit že by němec dodělával tempo pro něho je levnější to s tím koupit.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já už blbě vidim. Čet jsem název vlákna: "Výměna volantu za jízdy"
a tak jsem tady 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Test driver

-
- Nováček
Jo VIN (technicak) i kopii servisky jsem si nechal zaslat hned jako prvni vec. Opravdu to ve vybave podle VINU nema. Nechal jsem si ho rozkodovat i tady na foru a navic kamarad dela u Fordu, tak mi to rozkodoval tez. Kamarad rikal, ze opravdu standartni vybava v CR a v DE nemusi byt pro danou kategorii (Titanium) to same. Toto auto bylo podle VIN vyrobeno v DE a vsechno sedi. Takze bohuzel zadny tempomat, takze fakt budu chcit slevicku. Zkusim tak 200 EUR a pak si to snad budu schopnej tady nekde zaplatit, aby mi to dodelali.
Vsem moc diky za rady a komentare!
Vsem moc diky za rady a komentare!
Ford Mondeo combi 2.0 TDCi Ghia 8/2007 automat
- Maximus87
- Nováček
Brehowicz píše:Čet jsem název vlákna: "Výměna volantu za jízdy"a tak jsem tady
tak ted jsi mě vážně pobavil

- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Maximus87 píše:Brehowicz píše:Čet jsem název vlákna: "Výměna volantu za jízdy"a tak jsem tady
tak ted jsi mě vážně pobavil
Kdo se hlásí jako dobrovolník na vyzkoušení???
-
- Test driver
Já,já,já jako Pája
jede někdo semnou v autě? 

- zdenek34
- Junior
Já pojedu, trochu adrenalinu nikdy neuškodí!!!
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Funes to v roli cetnika delal,tak je to mozne 

-
- Nováček
Tak jsem volal rovnou do autorizovaneho servisu Ford a rekli mi, ze dodelat to nejde. Vysvetlovali mi i v cem je problem, ale ja tomu prd rozumim. Kazdopadne prej si auto bude koupite s tempomatem rovnou nebo uz ho mit nebudete
Co rict nez smula.

- Anduril
- Test driver
V servise ti samozrejme reknou, ze to nejde. To tu rekli kazdemu, kdo se o to zajimal, ale never tomu
Kontaktuj mistni odborniky..

-
- Nováček
Ja jsem super laik. Proto jsem volal do servisu, abych zjistil, jestli se to vubec da udelat. Jestli se to da udelat, tak to by bylo super, ale nemam samozrejme predstavu jak. Ja bych potreboval proste slyset prijed tam a tam bude te to stat tolik a tolik. Ale nejaky kup tohle a tady je postup jak to tam namontovat, to ja proste nedam ani nahodou. Budu tam potrebovat dodelat i parkovaci senzory a tady mi prijde, ze si to kazdej umi udelat sam podle navodu. Ja tomu nerozumim ani trochu. Proste nekam zavolam, jestli mi to jsou schopny udelat a za kolik a bud tam vyrazim, nebo zavolam jinam.
Takze jestli nekdo poradite, kde mi tohle udelaj, popripade za kolik, budu opravdu nejvic vdecen!
Takze jestli nekdo poradite, kde mi tohle udelaj, popripade za kolik, budu opravdu nejvic vdecen!