Ahoj, mám fofo 2000 a vyhodil jsem z auta koberce od přihrádky u spolujezdce až k zadním sedákům, v podstatě když pršelo, tak plavaly ve vodě. Teď když tam nejsou a prší, tak v polovině prostoru pro nohy spolujezdce stéká z pod přihrádky slabý čůrek vody. Někde jsem tu četl, že může zatékat přes pylový filtr. Sundal jsem torpédo a zjistil, že je ulomené korýtko nad pylovým filtrem, ten jsem dobře přilepil a torpédo jsem přišrouboval. Nepomohlo to, jelikož torpédo nedoléhá ke sklu tak jak by mělo, tak jsem ho provizorně přilepil ze zhora izolepou ke sklu abych zjistil jestli za to můžou ty mezery, ale do auta stále teče. Ještě jsem si všiml, že je zevnitř orosené sklo u vinkodu, nevím jestli to má souvislost. Ještě mě napadlo přetěsnit spojení plechu a plastu (ve kterém je ventilátor a pylový filtr), ale zase nevím kudy by se tam dostala voda, když by torpédo těsnilo se sklem.
jestli je tu někdo kdo by poradil, tak budu vděčný, protože se blíží mrazy a nechci škrabat skla ze vnitř.
teče do auta
-
- Nováček
Re: teče do auta
Ahoj. Mal som podobný problém. Tiekol to cez peľový filter, presne tak ako opisuješ. Vyriešil som to podľa návodu ktorý som našiel tu na fore. Na tom plaste je taký žliabok a ten som si trošku vylepšil a veľmi mi to pomohlo. V aute mám odvtedy suchučko!!! V tom žliabku je taká dieročka, ktorú som zväčšil vrtákom priemeru cca10mm a okolo diery naniesol zo silikonu 4mm vysoký ,,prstenec"-lievik aby stíhala voda odtekať. To iste som spravil po okraji žliabku aby voda pri naklonení alebo jazde v zákrute sa nepreliala von na filter a do auta nestiekla. Vlhko potom z auta postupne sa vysušilo samo. Ja mam fofa 11. 2001. 1.8TDCI 85kw.
-
- Nováček
Dík za radu, až bude pršet a poteče tam, tak prověřím pylový filtr jestli je mokrý. Jestli bude, tak by to mohla být příčina.
-
- Nováček
přes filtr to není je tam sucho. může to být čelním sklem??
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestlit zacina byt jako vada u dvojek ale jiz jsem delal auto tam teklo sloupkem asi od strechy , hledaly jsme taky pylak , okno a nakonec jsem zjistil ze tece ve sloupku tak se tam nastrikala tesnici hmota a potom uz to neteklo , ale najit to byly manevry , komplet odstrojeni podlahy a sloupku a strikani vody na roh strechy a dveri (nejdriv jsem myslel ze netesni dvere ) , a najednou se tam zacala objevovat kapka jako kdyz kape vodovod .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Bylo to čelním sklem, v pravém spodním rohu byla díra. Výměna za nové a je sucho.