Pod to bych se podepsalAnduril píše:No ja mam treba zimaky tissi nez letni, takze jsem se z pocatku vylekal, co to slysim za zvuky a on to motorktery jsem u letnich tolik neslysel.
Já dojížděl zimáky přes léto a dovolená-Chorvatsko-2000km na nich nebylo poznat, domydlím je příští létoGromik píše:Pod to bych se podepsalAnduril píše:No ja mam treba zimaky tissi nez letni, takze jsem se z pocatku vylekal, co to slysim za zvuky a on to motorktery jsem u letnich tolik neslysel.
A to mám zimáky Goodyear UG 7+, které v testech jsou hodnoceny jako mírně hlučnější ... ale já mám tichučko (oproti letní Brigestone, které hučí dost .. ale je fakt už mají nejlepší léta za sebou).
Co mě spíš (ne)překvapuje, že stejně jako loni jsem jel přezouvat za ranních mrazíků (když jsem minulý týden nakládal pneu do auta, byl +1°C) , ale jakmile přezuju tak se okamžitě vrátí babí létoa dneska jsem tak jel 200km v +14°C na zimních pneu. No, aspoň jsem nedivočil a jel vyloženě defenzivně, čímž jsem si aspoň vylepšíl spotřebu
přesně tak... taky mi to dělá problémrichisan píše:obdivujem...ja nedokazem jazdit na spotrebu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti