Příspěvek
od Mysak » 27.12.2006 20:55
Ahoj Focusáci,
tak jsem se stal taky obětí samovolného zamčení dveří. Min. týden ráno odemknu auto, sednu nastartuji vystoupím a zavřu dveře a du si odevřít bránu, ale jak se vracím k autu, tak najednou cvak a auto se mi samo zamčelo. Tak a jsem v p..... Auto nastartované a já nemám druhé klíče. Zkouška vyháčkování byla po 45min beznadějná a já se už smířil s vypáčeným zámkem nebo rozbitým oknem, ale to jsem se pokoušel otevřít klíčemi z tchánového ff a zase nic. Nadávek bylo hodně a já vzpomínal na starého Favorita, že toto se mě stát nemohlo a když tak se to dalo otevřít mnoha způsoby. No není to Favál, ale FF. Chodil jsem dokola a přemýšlel co stím. Najednou jsem si všiml, že levé zadní okénko bylo špatně zavřené a je tam skulinka 2mm. Svitla naděje. První šel mezi okno a těsnění nůž apk šroubovák a dále 4mm drát, kterým jsem se snažil naproti trefit tu malou páčku pod otvíráním. Povedlo se mi to tak na pátý pokus a já byl šťastný, že nemusím ničit auto. Akce trvala tak 1,5hod a já došel pozdě do práce. Nemáte někdo zkušenosti, jak se dostat do zavřeného auta nějakým šetrným způsobem?
dík Myšák
FF 1,616V GHIA 100PS 00 SILVER COMBI