Prostě cihla je cihla.
Odpověď je, že jsem z toho nestavěl.Damon píše:Tak koukám že dle hlasování je to jasné akorát bych se z dovolením zeptal ještě nna ostatní.. Je tam 7x dřevostavba a 1x durisol. Stavěl tu z toho někdo? Nezatracuji cihlu atd ale rád bych věděl i osobní zkušenosti i z ostatního. Nebo jestli to někdo dělá? dík
Pěkně řešený a který myslíš domek u Bobana?pelen píše: Temer shodnou skladbu steny ma domek postaveny na male vodni elektrarne blizko Bobana.
Nikomu nic nevnucuji. Já jsem stavěl subdodavatelsky a něco o rozpočtech a jednotkových cenách vím. A taky vím, že když nemáte kvalitní firmu, tak platíte něco jiného, než máte ve skutečnosti na baráku. A jestli mi rozpočet na barák z cihly vyšel o 5% dráž než nabídka od firmy, co dělá dřevostavbu a porovnám to s tím, za kolik postavil soused dřevostabu, tak si nemůžu myslet nic pěkného.stigi píše:Ale no tak, Vy jste zaryty odpurce snad vseho co neni standard dle norem, i kdyz starych a spatnych. A ze jste si tak jisty temi obchodnimi vetamizatim jste me nepresvedcil o opaku. Udelejte vypocet dvou identickych domu z ruznych materialu a spocitejte navratnost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů