zapach pri vyhrivani celniho skla
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
zapach pri vyhrivani celniho skla
s klesajicimi teplotami zacinam cim dal tim vic celit neprijemnemu problemu a to ze kdyz zapnu vyhrivani celniho skla, tak neco zacne neprijemne smrdet v motorovem prostoru a nasledne je to i intenzivne citit v kabine. pripomina mi to neco mezi spalenym a smradlavou klimou
sklo se vyhriva, ale doprovodne aroma se proste neda vydrzet..nejake tipy? diky

Ford Focus 1.8i LPG Kombi 99
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já klimu mám, ale smrad při ofuku nemám, ale myslím, že u něho to asi nebude to pravé ořechovépelen píše:Pokud mas klimu, tak tipuji, ze je to z ni. Ja klimu nemam, tak nemam problem se smradem pri ofukovani predniho okna.

no ale je fakt, že nenapsal jestli zároveň používá ofuk. jestli jo , tak ať zkusí jen ofuk bez vyhřívání

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Ahmed
- Test driver
Cetl jsem to asi 5x a nakonec jsem usoudil, ze nejspis mysli vyhrivani celniho skla (topeni) a ne foukani ventilatorempelen píše:Pokud mas klimu, tak tipuji, ze je to z ni. Ja klimu nemam, tak nemam problem se smradem pri ofukovani predniho okna.

Pokud fouka ventilatorem a zapina se mu klima, tak mu hnije klima.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: zapach pri vyhrivani celniho skla
nu já myslím, že to napsal jasněAki píše: ........ kdyz zapnu vyhrivani celniho skla, tak neco zacne neprijemne smrdet v motorovem prostoru a nasledne je to i intenzivne citit v kabine. pripomina mi to neco mezi spalenym a smradlavou klimousklo se vyhriva, ale doprovodne aroma se proste neda vydrzet..nejake tipy? diky

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

-
- Pokročilý
Re: zapach pri vyhrivani celniho skla
no, pro nás, co máme vyhřívání předního okna, myslím elektrické, to až zas tak jasné nebylo.Skubi píše:nu já myslím, že to napsal jasněAki píše: ........ kdyz zapnu vyhrivani celniho skla, tak neco zacne neprijemne smrdet v motorovem prostoru a nasledne je to i intenzivne citit v kabine. pripomina mi to neco mezi spalenym a smradlavou klimousklo se vyhriva, ale doprovodne aroma se proste neda vydrzet..nejake tipy? diky
Vyhřívané okno je paráda, než jsem v sobotu (-8°C) oškrábal boční okna, tak přední stačilo jen setřít

To Aki: nedávej přepínač do poslední polohy - to se zapíná klima(kontrolka NESVÍTÍ!) zvol předposlední polohu přepínače a vyměň pylový filtr

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jsem prave myslel.Ahmed píše:Cetl jsem to asi 5x a nakonec jsem usoudil, ze nejspis mysli vyhrivani celniho skla (topeni) a ne foukani ventilatorempelen píše:Pokud mas klimu, tak tipuji, ze je to z ni. Ja klimu nemam, tak nemam problem se smradem pri ofukovani predniho okna.![]()
Pokud fouka ventilatorem a zapina se mu klima, tak mu hnije klima.
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- 4100
- Nováček
Dodnes si pamatuju ten smrad, když na vojně někdo otřel zrcadlo zatuchlým ručníkem... A tak lehce se ho nezbavíš! Něco podobné jsem zažil před lety, když jsem koupil Bavora od kuřáka. Všechny okna byli pokryty vrstvičkou dehtu a ten smrad po navlhnutí byl otřesný. Pomohlo teprve důkladné odmaštění technickým benzinem a pak okenou. Skus to taky! Možná je to jen vlhkostí nasbíraný sajrajt na vnitřku okna. Zjistíš to i po přejítí prstem po vnitřku okna v protisvětle. Dělá to jasnou nesmazatelnou stopu. Tak - čistota půl smradu, neli žádnej!
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý
Pokud je to elektricke vyhrivani - nemohou smrdet nalomene draty nebo nejaky nedokonaly kontakt s prechodovym odporem by se mohl palit (a smrdet plast, na kterem je ten kontakt pripevneny). Pokud by to bylo neco na ten zpusob, pak bych se toho bal - od pozaru by nemuselo byz daleko! Elektrika v aute dokaze prekvapit tak, ze i elektrikar je z toho vyvaleny.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby nebylo zaprasené klimy, tak dnes možná nemám focuse. Bazarník mi cpal 406, kde klima smrděla imrvhére, jak po zapnutí, tak po vypnutí. Dalo se to srovnat s 14dní nevysypanou popelnicí. Opravdu mě to tak oprudilo, že to byl jeden z faktorů, proč to auto nevzít. Fuuj! Pak jsem zavrhl bazary a po navštívení těchto stránek jsem se rozhod pro fíka a nechal si ho dovézt...chmelko píše:zaprasená klima ale smrdí len krátko po zapnutí ale dlho po vypnutí![]()
ale nebal by to byt smrad ako sa popisuje, ale je to niečo ako ked vojdeš do prádelne..
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: