fofok píše:Ten modrej byl asi lehce ťuknutej,na tý fotce zepředu nelícuje levý světlo a víko motoru s nárazníkem. A nemá tam pořádnou fotku ze strany jak lícujou dveře.
a videl jsi jak vypadaji nova auta ze salonu ?

fofok píše:Ten modrej byl asi lehce ťuknutej,na tý fotce zepředu nelícuje levý světlo a víko motoru s nárazníkem. A nemá tam pořádnou fotku ze strany jak lícujou dveře.
MK2 píše:Na tom modrém byla minimálně vyměněna spodní mřížka chladiče s tím chromovým lemováním. Ta se dává do výbavy Ghia/Tianium a ten modrásek je v Trendu![]()
:
tady je par fotek ze salonufofok píše:Ten modrej byl asi lehce ťuknutej,na tý fotce zepředu nelícuje levý světlo a víko motoru s nárazníkem. A nemá tam pořádnou fotku ze strany jak lícujou dveře.
ve fordufofok píše:Kde to vyráběj,že to je takhle zprasený?
nemas nahodou informacie o hmotnosti obidvoch vozov?.. mne sa zda, ze FoFoI bol o dost lahsi (mozno 100 - 150kg) oproti FoFoII, takze keby sa preratal vykon v pomere k hmotnosti, bol by rozdiel v pruznosti a pocite vykonu oboch vozov este vacsiPerna_81 píše:Jezdil jsem oba motory (40tis. km ve Focusu I 1.6 74kW) a teď mám Focus II 1.6 Ti 85kw, se kterým jsem najel cca 60tis.km. Obě auta 5dv. hatchback.
Výkon motoru se mi zdá dost podobný
Jinak nepozoruju rozdíl do nějakých 3.500-4.000 ot., kdy 85kW přeci jen zatáhne víc. Spotřeba je cca o 0,5l nížší u dvojkového modelu i přes vyšší otáčky při dálničních přesunech.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů