.. viem si to zivo predstavit

to misoo: Měl jsem Golfa III a hrozně mě zklamal, sice byl už starší pán, ale stejně, jak ho každý vychvaluje. V zatáčkách lítal a plaval. Velký obsah, malý výkon.Jak jsem sednul do Focuse, tak to bylo hned o něčem jiném (to myslím vážně). A taky spousta těch namyšlených frajírků jezdí v Golfech a myslí si, že jim patří celý svět. Proto jsem se ho rád zbavil... Škodovky se mi už vůbec nelíbí, Audi je jenom luxusní značka pro šampoňáky (možná A(S)3 trochu vybočuje), Seat je bohužel jenom 2. liga, i když bych řekl, že mají nejhezčí design ze všech koncernových aut. Jediný koncernový auto, které se mi opravdu líbí je Leon, to je opravdu moc hezký automisoo píše:tomrogo : a preco nemas rad koncern ? nejake realne skusenosti, alebo len tak ?
golfa 3 niekto vychvaluje ? ved to je stara sunka, to sa s takym focusom hadam ani neda porovnattomrogo píše:to misoo: Měl jsem Golfa III...
Naprosto souhlasím... konečně slovo pořádnýho chlapaTripleJay píše:Golf vyhral tesne all-in-all, nie kvoli jazdym vlastnostiamAle to je fuk, mame Focusy, tak sa drzme temy
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host