Filous píše:odpojení spojkového snímače způsobuje to , že se nevipíná přívod paliva za jízdy při úplném sundání nohy z plynu jak to dělá většinou při dosažení 3000 otáček !!!

To nemyslis s tymi 3000 otackami vazne

Filous píše:odpojení spojkového snímače způsobuje to , že se nevipíná přívod paliva za jízdy při úplném sundání nohy z plynu jak to dělá většinou při dosažení 3000 otáček !!!
Tak jsem chvilku sledoval otáčky a nic nekolísá. Jestli se to stává během toho kiksu, jsem zatim nezjistil, páč mi to zatim nekikslok0n0p píše:Ahoj. Děje se mi něco podobnýho..
Při dojezdu na křižovatku a třebas i brždění při příjezdu na parkoviště se mi občas stane, že mi najednou zhasne motor, rozsvítí se kontrolky okolo motoru, světla svítí, radio hraje a je ticho.
Nevim, jestli třebas přestane dávat alternátor, nebo je špinavá klapka sání anebo cokoliv jinýho. Dokonce se mi i stalo, že v křižovatce, která je v zatáčce mi ztuhlo řízení (vypadl posilovač), čož nebyla ani trochu sranda.
Rozdíl mezi teplym a studenym motorem neni. Co by mohlo mít trochu spojitost, je fakt, že teplý auto startuje trochu hůř (až 2 sekundy)
Co se děje s otáčkama zatím nevím, ale zkontroluju to při nejbližší příležitosti.
Má někdo nějakou radu, kde by mohl být zakopaný pes?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host