Reference na Dreamscience můžu dát jen ty nejlepší

. Bluefin jsem tenkrát taky zvažoval, ale asi nejvíc mě přesvědčila možnost výběru mapy podle nálady u DS (ceny, obsluha a výkony jsou vždy de facto stejné). V žádným případě tady nechci rozpoutat flame typu "jedině DS", "jedině BF"

, ale přesně jak říká RedZero - když si trochu zmapujete internet, vyjde vám DS nejlíp (v Anglii je teď skóre u nově kupovaných handheldů DS vs. BF asi 80/20

).
Nedávno jsem si dělal souhrnný grafy, kde jsem si informativně porovnával proklamovaný průběhy jednotlivých map - tak je sem hodím (data jsou přibližně odečítaná z oficiálních grafů po 500ot/min):
V zásadě se dá říct, že koupí kterékoliv značky handheldu (bluefin/code:red/dreamscience) neuděláte chybu a jsou to ty nejlíp utracený peníze vzhledem k výsledku

Jenom vás prosím: nevěřte tomu, že po nahrání mapy, bez IC a při N95 dosáhnete těch propagovaných hodnot...
N98 a víc je naprosto nezbytně nutnou podmínkou pro jejich dosažení. Zároveň berte na zřetel, že hodnoty jsou měřeny v Anglii, takže IC většinou nepotřebují (a proto tvrdí, že není podmínkou) - ale tady u nás se bez něj pro každodenní dosahování těch hodnot neobejdete (zároveň doporučuju aspoň K&N nebo Green panel filtr). Prostě si po nahrání mapy užívejte toho (hodně znatelného) navýšení výkonu a pružnosti, ale nebuďte zklamaní když vám na brzdě naměří "jen" 255-260PS
Motor v STčku se dá relativně levně bez nějakých náročnějších úprav (turbo, vačky, úprava hlavy) vyhnat až na 300PS a 450Nm, takže kdo bude chtít po mapování postupně pokračovat, tomu doporučuju tohle pořadí: 1. mapa, 2. IC, 3. sání, 4. turbo-back výfuk (ať už de-cat nebo sportcat) s tím, že 3. a 4. se dají prohodit

. Někde kolem 4. kroku doporučuju mít už ve skříni připravenou upgradovanou spojku (z RSa nebo S60R, příp. aftermarket)