Pomoc s icq
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc s icq
Ahoj lidicky.Mel bych prozbu kdo by umel.Mel jsem bohuzel takovou smulu ze jsem prisel o icq ucet.Tak ze se na nej nemuzu dostat.Chtel bych jse tu nekoho zeptat jestli by mi nekdo pomohl.Jestli ho nekdo umi hecknouz nebo neco.Cokoli poskytnu a poskytnu nejaky info ze to je fakt muj ucet.Zkousel jsem to i prez obnoveni hesla na icq.com,ale v podelnim kroku jsi nemuzu vzpomenout na kontrolni otazku.Jediny reseni co me asi napadlo,je napsat do ameriky email o pozadani o nove heslo jestli by mi vyhovili,ale za prvi nevim co tam presne napsat a za druhy a ot nejvetsi problem neumim anglicky.Tak jestli by nekdo poradil co s tim.Mel jsem tam dulezite kontakty a vytovreni noveho uctu by mi nepomohlo.Dekuji moc za pomoc a popripadne napady.
Ford Focus 2,0 16v 1999,Goodyear Eagle F1 Asymmetric † † †

- wolfie
- Nováček
Re: Pomoc s icq
tohle se řeší často..bohužel tě zklamu...hacknout icq není tak jednoduchý..spíš to nejde...neměl jsi náhodou heslo uložené v PC? potom by mělo být jeho znovuzískání otázkou pár chvil. Pokud jsi měl vyplněn kontaktní email tak si na něj můžeš nechat zaslat své heslo a je po problému.
Mondeo IV 2.0TDCi
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ulozene v pc jsem ho nemel.A email mam a je i funkcni.Jen je problem v podlednim kroku a poslani noveho hesla.Pri registraci icq vzdi pises nejakou kontorlni otazku a na ni odpovidas.A to chce i ted po me,ale to jsi nepamatuju.
Nebo jestli je jeste nejaky zpusob?Jen pry co by zbyvalo,je napsat email.Jen neumim anglicky. 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tiez som par krat zabudol svoje heslo na icq, nechal som si zaslat nove na mail a hotovo. malo by to fungovat bezproblemov. maju na stranke na to button, staci sa preklikat tam kde ponukaju opravu hesla.
tu : https://www.icq.com/password/
tu : https://www.icq.com/password/
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ano.Prez to jsem to taky delal.Ale v poslednim kroku to chce po me nejakou kontrolni otazku.A tu ja si uz nepamatuju.

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no a v tom poslednom kroku okrem kontrolnej otazky by malo byt nieco ze ti poslu nove heslo... tusim... sa mi zda...

- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No jsou tam 4 kroky.A v tom ctvrtym chcou po tobe kontrolni otazku kterou jsi si nastavoval pri registraci icq.

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hej hej, ale niekde tam by mal byt este jeden odkaz, skus pohladat po obrazovke. ja som na to prisiel uplnou nahodou...
- Anndy
- Test driver
ja som to minule riesil nejakej kolegyni. A uplne nahodou (teda som sa vzil do nej a rozmyslal, co by tam asi dala) som si tipol obe odpovede na otazky (vola sa to socialne inzinierstvo) a ziskal som heslo na mail. inak maju dost bug v tom, ze ked si prihlasneny (ona nevedela heslo, mala auto. zapamatanie) tak ked zmenis mail na lubovolny (co nie je problem) a potom hned das nech ti na ten mail poslu heslo, tak to systemu nie je vobec podozrive
.
Inak, ak si ho mal naisntalovane na PC /to icq/, tak ono ma datovy subor (icq.dat) alebo tak nejako a tam je heslo. Z netu sa daju stiahnut softy, ktroe ho odtial vytaihnu. Bohuzial kym som sa nedopatral k socialnemu inzinierstvu, tak sa mi nepodarilo naj nejaky, co to robi zadarmo.
Ale urcite to ide.

Inak, ak si ho mal naisntalovane na PC /to icq/, tak ono ma datovy subor (icq.dat) alebo tak nejako a tam je heslo. Z netu sa daju stiahnut softy, ktroe ho odtial vytaihnu. Bohuzial kym som sa nedopatral k socialnemu inzinierstvu, tak sa mi nepodarilo naj nejaky, co to robi zadarmo.
Ale urcite to ide.
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem nic takoveho nenasel.misoo píše:hej hej, ale niekde tam by mal byt este jeden odkaz, skus pohladat po obrazovke. ja som na to prisiel uplnou nahodou...
To jde.Ale ja mam novy win.Tak ze prez to to udelat nemuzu.A odpovedi na ty otazky jsem taky zkousel ale nic.Anndy píše:ja som to minule riesil nejakej kolegyni. A uplne nahodou (teda som sa vzil do nej a rozmyslal, co by tam asi dala) som si tipol obe odpovede na otazky (vola sa to socialne inzinierstvo) a ziskal som heslo na mail. inak maju dost bug v tom, ze ked si prihlasneny (ona nevedela heslo, mala auto. zapamatanie) tak ked zmenis mail na lubovolny (co nie je problem) a potom hned das nech ti na ten mail poslu heslo, tak to systemu nie je vobec podozrive.
Ale urcite to ide.

- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Cital som o mnohych ludoch,ktorym 'ukradli' ICQ ID.Jednoducho sa uz nedalo prihlasit. Ak zlodej zabudol zmenit primarny mail,povodny uzivatel si mohol zmenit heslo pomocou tohto mailu.Ale musel vediet aj odpovede na kontrolne otazky. Bez nich to nejde
Ludia pravidelne pisali na help centrum do ICQ ale vraj nikto nedostal ziadnu odpoved ako riesit tento problem.
To su LEN info z ICQ netu. Snad sa najde niekto,kto rozluskne tento problem k tvojej spokojnosti.

Ludia pravidelne pisali na help centrum do ICQ ale vraj nikto nedostal ziadnu odpoved ako riesit tento problem.

To su LEN info z ICQ netu. Snad sa najde niekto,kto rozluskne tento problem k tvojej spokojnosti.
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- Quickie
- Moderátor
a ty musis vediet aj otazku aj odpoved?
to je blbost nie?
co si ma kto pamatať aku otázku si vybral pri registrácii. to by si mal pamatat system. Tebe by mala stačiť odpoved.

co si ma kto pamatať aku otázku si vybral pri registrácii. to by si mal pamatat system. Tebe by mala stačiť odpoved.
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No asi otazku taky.Kdyz se dostanu do posledniho kruku tak tam jsou dve otazky neco jako oblibeny jmeno zvirete nebo psa.ted nevim.a ta otazka tam je dvakrat.a kdyz to vyplnim tak mi vyjede ze dve otazky nesmi byt stejne.

- Plechac
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nemilé. Nicméně můžeš zkusit program icq password http://icq.czechian.net/icq-password.php víc einformací najdeš na oficiální stránce http://lastbit.com/ICQPassword/default.asp. Dále můžeš také vyzkoušet tento program http://www.reactive-software.com/. Snad ti to pomůže.
Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tyhle ty programi jsou na prd bych rek.Kdyz uz nejaky program tak primo od nejakeho hackera.No.Tak to vydim ze mam asi smulu.Ale sereme to fest.