Já tu dálnici znám a můžu potvrdit, že je to neskutečný rozdíl oproti D1.Davesane píše:No, ona ta dálnice tam není dlouho, otevřená, takže lidi asi ani neví. Ale je to prej vynikající dálnice, kde se dá prej krásně svištět dvě kila/hod. (samozřejmě s rizikem pokuty)Takže asi proti D1 markantní rozdíl
.... Tak přeju pěknou dovolenou a prázdné cesty
Vidim,ze si skutocne v obraze.Presne tak to jejarysek píše:Já jsem byl v Holandsku nesčíslněkrát a mohu jen potvrdit,co tu zmínil Žirafák,moc prima lidičky,velice rádi komunikují a je jim jedno jestli vlámsky,německy nebo anglicky (na rozdíl od Frantíků).Cesty taky super a je jedno,jestli jedeš po dálnici nebo po "bundesce".Ale opravdu bacha na policajty,mají tam obrovské renomé na rozdíl od našich.Pokud budeš od nich cokoliv potřebovat,bez problémů Ti pomůžou případně Tě na Tebou hledané místo i dovedou,ale jak porušíš předpisy,máš obrovský PROBLÉM a jsou schopni Ti i zabavit auto a Tebe zavřít do vyřešení případu.Vím o čem mluvím,protože podobnou zkušenost mám za sebou,naštěstí bez zavření a zabavení auta,zato tenkrát s dost tučnou pokutou ve výši 3 500.- hol. gouldenů,což bylo v přepočtu 63 000.- Kč.Takže ještě jednou bacha a jinak hodně štěstí a pohodu na cestách a klidný návrat domů![]()
![]()
Nojo tak to fakt nevím já jezdím spodem protože to mám lepší nemusím ani přes Prahu.Davesane píše:No, ona ta dálnice tam není dlouho, otevřená, takže lidi asi ani neví. Ale je to prej vynikající dálnice, kde se dá prej krásně svištět dvě kila/hod. (samozřejmě s rizikem pokuty)Takže asi proti D1 markantní rozdíl
.... Tak přeju pěknou dovolenou a prázdné cesty
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti