jste měli nějakou divnou zásilkuromanm píše:jojo uz jsem je taky vyhodil![]()

jste měli nějakou divnou zásilkuromanm píše:jojo uz jsem je taky vyhodil![]()
Jestly tě dobře chápu tak chceš dát místo H7 - H4.cloudyman píše:Teď se dívám na Bedienungsanleitung na žárovky a tady píšou:Abblendlicht Halogenlampe H7, 55 Watt. Tak se chci zeptat, jestli je možný to zaměnit za H4, kdyby mi H7 odešla.
cloudyman píše:Tak teď už nechci, byl jsem dneska v mototechně, abych koupil sadu žárovek do FoFo, a prodavačka se ptala co tam je, prej H4 nebo H7 ? , já samozřejmě nevěděl ,tak sem řekl H4, ale nevadí, použiju je na feldě.
Hlavně, když pojede manželka s Fofo a budou ji stavět policajti, tak jim může ukázat krabičku s rezervníma žárovkama.
zatím jo, ale raději jsem se dovnitř nedíval, pokud nevybuchne celé světlo, tak coromosch píše:Skubi taky ti zatim drží jako mě?Skubi píše:jste měli nějakou divnou zásilkuromanm píše:jojo uz jsem je taky vyhodil![]()
Vsetci renomovany vyrobcovia tuto informaciu na obale uvadzaju/aspon Phiplips 100%/toro píše:Vznáším dotaz, který jsem dříve nějak více nezkoumal.Ford důsledně požaduje žárovky do hlavních světlometů s UV filtrem.Jde to nějak vyčít z údaje na žárovce nebo se to musí u nákupu deklarovat. A tak mi taky napadá, není křemičité sklo už dostatečným UV filtrem nebo se to pro Forda musí "posílit" nějakou další značkou?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů