pelen píše:Koukni se na el. schemata ford_focus_2002.pdf, tam je snimac na kazdem kole.Obake píše:Tak asi anoaž to budu zase rozebírat kouknu na to pořádně
http://www.focus.kvalitne.cz/down.htmlObake píše:pelen píše:Koukni se na el. schemata ford_focus_2002.pdf, tam je snimac na kazdem kole.Obake píše:Tak asi anoaž to budu zase rozebírat kouknu na to pořádně
A kde se to schema dá stáhnouthledal jsem někde schema jak jsou zapojeny snímače v motoru, ale nic takového jsem nenašel
a v knize jak na to není ani blokvé schema, natož něco podrobnějšího
A ta nova baterka je nabita nebo ne? Jake ma napeti naprazdno (a ne hned po vypnuti motoru, nejlepe rano pred startovanim) a pri jake teplote. Nekde na foru jsem dal vzorec pro prepocet % nabiti.favoritwrc píše:Mě svítí při startování a občas sekundu po nastartování jen když je ráno a auto je studené..A to mám teď novou baterku..Když je zahřátý motor tak zhasne skoro hned..
No tak sa skus zamysliet a vymysliet nejaky konstrukcne neriesitelny problem, ktory by zabranil fungovaniu ABS na bubnoch.....pamo606 píše:Ahoj Focusáci,po delší době jsem se začetl a nevěřím,ještě jsem neviděl ABS na bubnech,jen na kotoučích.Přeji hezký den.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti