AAA Auto
- Regulos
- Nováček
Re: AAA Auto
U nás je to 50 na 50. Já u nich koupil Fíka a za 5tkm odešly vstřiky, za 15tkm setrvák a letos se poroučelo turbo. Takže žádná výhra.
Bratr má od nich 11 let starou Mazdu 323, se serviskou, po 1. majiteli (ten najel jenom 68tkm!). Když s ní byl v Mazdě na servisce, tak se těm kilometrům smáli, že to bude stažený... nakonec uznali, že fakt ne. Jezdí s ní denně 2 roky a bez ztráty kytičky.
Ono to není o bazaru, ale o konkrétním kusu auta. Navíc AAA nevadí, když si přivezeš svýho mechoše, hoděj to na zvedák a klidně s ním auto můžes hodinu prolejzat.
Bratr má od nich 11 let starou Mazdu 323, se serviskou, po 1. majiteli (ten najel jenom 68tkm!). Když s ní byl v Mazdě na servisce, tak se těm kilometrům smáli, že to bude stažený... nakonec uznali, že fakt ne. Jezdí s ní denně 2 roky a bez ztráty kytičky.
Ono to není o bazaru, ale o konkrétním kusu auta. Navíc AAA nevadí, když si přivezeš svýho mechoše, hoděj to na zvedák a klidně s ním auto můžes hodinu prolejzat.
byl: 1.8TDCi 85kW, 2002, combi, comfort
je: 2.0 Duratec HE, 2009, combi, Titanium
je: 2.0 Duratec HE, 2009, combi, Titanium
- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak 10let co v AAA v praze švára koupil formana. Vydržel mu asi tak 14 dní, než mu ho na sídlišti nekdo lohnul (na místě zůstala jen guma těsnení od zadního okna, dostali se dovnitř s minimální škodou na vozidle). Ale zajímavý je že tu samou noc, se z toho samého sídliště zrtatily dalíš dva vozy také zakoupené v AAA. Do týdne se objevil forman s totžným popisem v nabíce AAA liberec, a opět se 100% zárukou původu.
Asi takový veci u týhle firmy nedějou každýmu, ale kdo se jednou spálí, tak od nich jde co nejdál...
Asi takový veci u týhle firmy nedějou každýmu, ale kdo se jednou spálí, tak od nich jde co nejdál...
- KASHA
- Pokročilý
Už sem to tu někdy psal, ale tohle co popisuješ se stalo známé, ovšem tak, že den po koupi, omylem někde na parkovišti se svým IV golfem zavadila zadní svítilnou o jiný auto. Rozbila si světlo a na zemi mezi střepama ležel i klíček, samozřejmě, že pasoval přesně do jejích dveří. Takže si každej udělá obrázek sám.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

-
- Nováček
Ja čo mám osobné skúsenosti s AAA Auto (české), že internetová ponuka je úplne mimo. Vybral som si niekoľko áut, nikde nebolo napísané v ktorom AAA Auto bazáry sa nachádzajú. Zavolal som na infolinku, zistil som polovica z nich je už dávno predaná, aj keď je ešte stále v ponuke. Ďalšie autá boli v iných bazároch po republike (hlavne Praha) ale povedali mi, že ho donesú do hociktorého bazára v Česku po zaplatení zálohy (2000 Kč). Ak sa mi auto nebude páčiť, peniaze mi vrátia. Inak jednalo sa o 2 Megany, 1. diesel s 89 tis. km ročník 2001
a 2. benzin 1.4 s 120 tis. km, 2000 ročník. Vybral som sa teda na 2. deň ráno do Zlína, ktorý je z AAA najbližšie ku mne, a povedal som čo je vo veci.
Volal som tam v stredu večer po 19:00 (po záverečnej) a oba Megany ešte boli na bazároch (aspoň podľa dotyčnej slečny na infolinke). Do Zlína som prišiel cca 9:45 a zrazu už boli oba predané! Pritom otváracia doba sa začína o 8:00. Holt mal som smolu že za necelé 2 hodinky mi zázračne obe vybraté autá predali. Ako alternatívu mi ponúkali kúsky s 200 tis.+ km a podobne. Navyše ak by som nejaký aj chcel, nie je šanca žeby mi ho priniesli ešte v ten deň (žiadna nejaká ochota od toho pracovníka inak), za 9 hodín neboli schopní to dopraviť. Pozrel som si autá čo tam mali a všetko predražené, alebo brutal km (Mondeo Mk.III s 226 tis. km za 56 tis. Kč), jediný cenovo "prijatelný" kus bola Astra '97, 1.4 s 150 tis. km za 85 tis. Kč a skorodovaným výfukom. Za ďalšie tá záloha za dovezenie, nie som si až taký istý žeby mi ju vrátili keby sa mi kára nepáči. Proste ja mám skúsenosť s nimi neprofesionalitu a zavádzanie, neochotu a ešte navyše auto by bolo na značkách za 2 týždne, to by som na benzín musel dať na behanie hore-dole cca 5000 korún.
Ďalší prípad o ktorom som počul, kamarátov strýko si kúpil auto. Nové, tuším Passat alebo niečo podobné zo segmentu vyššej strednej triedy. Ibaže stále sa mi tam dačo kazilo, motoricky, nepamätám si presne čo už (prevodovka asi...), 2x mu to "opravili" ale stále sa to po čase objavilo, tak chlapík natrafil na vadný kus, tak ho dal do AAA auto. A o týždeň si len tak klikol na ich stránku a našiel tam - 100% stav, 750 tis. Kč. Takže asi tak...
Osobne by som AAA neodporučoval. Zaleží síce kus od kusu, ale odrbávky a zavádzanie ktorými ma kŕmili nie sú chybou predávaných áut, ale samotnej spoločnosti.

Volal som tam v stredu večer po 19:00 (po záverečnej) a oba Megany ešte boli na bazároch (aspoň podľa dotyčnej slečny na infolinke). Do Zlína som prišiel cca 9:45 a zrazu už boli oba predané! Pritom otváracia doba sa začína o 8:00. Holt mal som smolu že za necelé 2 hodinky mi zázračne obe vybraté autá predali. Ako alternatívu mi ponúkali kúsky s 200 tis.+ km a podobne. Navyše ak by som nejaký aj chcel, nie je šanca žeby mi ho priniesli ešte v ten deň (žiadna nejaká ochota od toho pracovníka inak), za 9 hodín neboli schopní to dopraviť. Pozrel som si autá čo tam mali a všetko predražené, alebo brutal km (Mondeo Mk.III s 226 tis. km za 56 tis. Kč), jediný cenovo "prijatelný" kus bola Astra '97, 1.4 s 150 tis. km za 85 tis. Kč a skorodovaným výfukom. Za ďalšie tá záloha za dovezenie, nie som si až taký istý žeby mi ju vrátili keby sa mi kára nepáči. Proste ja mám skúsenosť s nimi neprofesionalitu a zavádzanie, neochotu a ešte navyše auto by bolo na značkách za 2 týždne, to by som na benzín musel dať na behanie hore-dole cca 5000 korún.
Ďalší prípad o ktorom som počul, kamarátov strýko si kúpil auto. Nové, tuším Passat alebo niečo podobné zo segmentu vyššej strednej triedy. Ibaže stále sa mi tam dačo kazilo, motoricky, nepamätám si presne čo už (prevodovka asi...), 2x mu to "opravili" ale stále sa to po čase objavilo, tak chlapík natrafil na vadný kus, tak ho dal do AAA auto. A o týždeň si len tak klikol na ich stránku a našiel tam - 100% stav, 750 tis. Kč. Takže asi tak...
Osobne by som AAA neodporučoval. Zaleží síce kus od kusu, ale odrbávky a zavádzanie ktorými ma kŕmili nie sú chybou predávaných áut, ale samotnej spoločnosti.
Ford Focus Trend, 2.0 Zetec-E 16V, 96 kW, 1999 RIP 02. 05. 09.

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Sedmilháři z AAA
Senzační hatchback - rok výroby 2006
http://www.aaaauto.cz/cz/ford-focus/car ... rfrom=2005
http://www.aaaauto.cz/cz/ford-focus/car ... rfrom=2005

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- madbugie
- Zkušený
Re: Sedmilháři z AAA
človeče tie fokusy su ako víno... zo dna na den mladšie a zrelšie...

ale ako sa hovori v Pulp Fiction...
zraješ jak víno,... ale časem se víno změní na ocet...

ale ako sa hovori v Pulp Fiction...
zraješ jak víno,... ale časem se víno změní na ocet...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- Twisster
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sedmilháři z AAA
No super, podla fotiek je to jednotka este pred FL. Ale niet sa comu divit o AAA sa uz pisalo hodne.
Focus 1.6 16v 2008 hatchback Panter black

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Quickie
- Moderátor
- killerhammer
- Test driver
kolega si tam pred tyzdnom kupoval auto a nestazuje si
ja si myslim, ze kupovat v AAA auto je vacsia istota ako v nejakom malom bazare niekde v hornej dolnej
minimalne predavaju preverene auta (nekradnute) a po zakladnej servisnej kontrole
to, ze byvaju stocene a su po havarii sa moze stat, pretoze oni tie auta kupuju a predavaju v tisicoch a kupuju prakticky cokolvek co ludia donesu
co sa tyka jednania, tak su jasny, globalny hrac
snazia sa kupit pod cenu a predavat za konkurencne ceny
to robi kazdy bazarnik.
oni ale samozrejme agresivnejsie idu pod cenu pri nakupe lebo vedia, ze su globalny hrac na trhu jazdenych aut
cize kazdy kto ide predavat auto do AAA bude mat zlu skusenost (budu ho agresivne tlacit pod cenu)
nebudu tam auta s dobrou vybavou lebo taketo auta ludia radsej predaju sukromne ako do AAA, kvoli cene
a kazdy kto tam kupi a auto sa mu poserie to zverejni a zanadava
desattisice ostatnych ludi co tam uspesne kupili alebo predali svoje auta nepisu nic a nikto o nich ani nevie
je to proste velkoobchod s jazdenymi autami

ja si myslim, ze kupovat v AAA auto je vacsia istota ako v nejakom malom bazare niekde v hornej dolnej

minimalne predavaju preverene auta (nekradnute) a po zakladnej servisnej kontrole
to, ze byvaju stocene a su po havarii sa moze stat, pretoze oni tie auta kupuju a predavaju v tisicoch a kupuju prakticky cokolvek co ludia donesu

co sa tyka jednania, tak su jasny, globalny hrac

snazia sa kupit pod cenu a predavat za konkurencne ceny
to robi kazdy bazarnik.
oni ale samozrejme agresivnejsie idu pod cenu pri nakupe lebo vedia, ze su globalny hrac na trhu jazdenych aut

cize kazdy kto ide predavat auto do AAA bude mat zlu skusenost (budu ho agresivne tlacit pod cenu)

nebudu tam auta s dobrou vybavou lebo taketo auta ludia radsej predaju sukromne ako do AAA, kvoli cene

a kazdy kto tam kupi a auto sa mu poserie to zverejni a zanadava

desattisice ostatnych ludi co tam uspesne kupili alebo predali svoje auta nepisu nic a nikto o nich ani nevie

je to proste velkoobchod s jazdenymi autami
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
O toto nejde ,jde o to,že je inzerovaný rok výroby 2005 HB a na fotce je FF1 kombi 

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- killerhammer
- Test driver
to ani neries
fotky tam davaju len pre predstavu
ja som bol s kolegom v AAA auto, ze nech nam ukaze fotky toho auta. samozrejme nemal ziadne
ze nam ich posle do hodiny na mejl, musia nafotit tam kde sa auto nachadza. pobociek maju po celej V4 mozno 50
proste korporacia, oni sa s nicim nebudu srat
ale auto su ochotny medzi pobockami premiestnit za zalohu (2000 KC, 5000 SKK tusim), ktoru potom vratia ak nakoniec nekupis. toto sa mi zasa pacilo
je teda moznost kupit auto z polska, madarska, ci ceska a zrealizujes to cele v klude (obhliadka, podpis zmluvy) na najblizsej pobocke na slovensku
alebo napr. technicaky maju centralne ulozene v prahe pre vsetky auta. aj ked kupis auto z miesta pobocky ak je tam fyzicky, technicak ti dorucia do 2 tyzdnov

fotky tam davaju len pre predstavu

ja som bol s kolegom v AAA auto, ze nech nam ukaze fotky toho auta. samozrejme nemal ziadne

ze nam ich posle do hodiny na mejl, musia nafotit tam kde sa auto nachadza. pobociek maju po celej V4 mozno 50

proste korporacia, oni sa s nicim nebudu srat

ale auto su ochotny medzi pobockami premiestnit za zalohu (2000 KC, 5000 SKK tusim), ktoru potom vratia ak nakoniec nekupis. toto sa mi zasa pacilo

je teda moznost kupit auto z polska, madarska, ci ceska a zrealizujes to cele v klude (obhliadka, podpis zmluvy) na najblizsej pobocke na slovensku

alebo napr. technicaky maju centralne ulozene v prahe pre vsetky auta. aj ked kupis auto z miesta pobocky ak je tam fyzicky, technicak ti dorucia do 2 tyzdnov

-
- Nováček
ty jo tak to bych se bál tam prodávat auto, ikdyž tady na stránkách tento autobazar nabízí docela zajímavé výhody.... ale zkušenosti jsou zkušenoti 

- Peter5
- Junior
Kazdy si musi spravit nazor sam ale pridam aj svoju osobnu skusenost.. Predaval som predosle auto bolo 100% stave malo km. Najprv mi ponukli dost malo tak som sa otocil ze nie dakujem ale hned ma zastavil ze este nieco skusi vybavit tak nakoniec pekne pridal. Obehol som si este niekolko bazarov ale naj ponuka bola prave z AAA tak som ho tam nechal. Dalej kamarat kupoval fofo. Uz je to par rokov auto jazdi kazdy den bez jedinej poruchy. Je spokojny az na to ze ho oblbli na leasingu. Pred nim mu tam vypocitali ze preplati len neviem uz kolko ale nakoniec ked si to prepocital doma tak mu tam vyslo ze to preplati ovela viac. Jedine na tom bol nastvany.
Focus 2008 facelift, 1.6 TDCi 66KW, Trend X, siva sea
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
- mates444
- Nováček
Nedávno mi kolega v práci říkal, že jeho sestra si jde kupovat do áček oktávku.
Dneska jsem s ním mluvil znovu a stalo se jí přesně to, co už tu někdo popisoval.
Auto měla čtrnáct dní a jednoho krásnýho rána vyšla před barák a auto bylo pryč.
Potom když volala policajty, tak jí mezi řečí řekli, že je to u aut z áček hodně častá věc.
Nechápu, proč tam ti lidi lezou
Ta špatná pověst není nadarmo 
Dneska jsem s ním mluvil znovu a stalo se jí přesně to, co už tu někdo popisoval.
Auto měla čtrnáct dní a jednoho krásnýho rána vyšla před barák a auto bylo pryč.
Potom když volala policajty, tak jí mezi řečí řekli, že je to u aut z áček hodně častá věc.
Nechápu, proč tam ti lidi lezou