Pes v autě - hatchback
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

-
Radek 1.8 16V
- Test driver

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové a dámy: mne už přešel humor...
Právě jsem se vrátila z té diagnostiky airbagů a ortel zní: AIRBAGY TAM NEJSOU!!!!!!!!
Volala jsem do toho autobazaru a prý se mi ozvou.....asi válečná porada...
Jinak jsem na té diasgnostice byla v Praze na černokostelecké a jsou tam vážně moc ochotní a skvělý, mohu všem doporučit, hlavně technika p.Chlomka!! Řekli si za to 700 a za hoďku a půl byli hotoví...auto by prý nevraceli, protože jim připadá po technické stránce fakt dobrý, ale na té slevě mám prý trvat a také prý, že mají štěstí, že jsen se v tom už nevybourala....
Takže dneska mám po náladě......
Právě jsem se vrátila z té diagnostiky airbagů a ortel zní: AIRBAGY TAM NEJSOU!!!!!!!!
Volala jsem do toho autobazaru a prý se mi ozvou.....asi válečná porada...
Jinak jsem na té diasgnostice byla v Praze na černokostelecké a jsou tam vážně moc ochotní a skvělý, mohu všem doporučit, hlavně technika p.Chlomka!! Řekli si za to 700 a za hoďku a půl byli hotoví...auto by prý nevraceli, protože jim připadá po technické stránce fakt dobrý, ale na té slevě mám prý trvat a také prý, že mají štěstí, že jsen se v tom už nevybourala....
Takže dneska mám po náladě......
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý

Zkus prohledat http://www.tipcars.cz tam jsou nějaké smlouvy, nebo se mrkni někde na Internetu, určitě tam něco bude, každopádně bych k tomu přiložil vyjádření servisu, kde dělali tu diagnostiku.
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
šmejdi jedni, teď se budou cukat, vymáchat v řece a veřejně lynčovatfokina píše:A právě mi volali, prý chtějí vše řešit písemně....takže mám poslat písemnou reklamaci.. nevíte někdo ja na to??Nikdy jsem nic nereklamovala..nebo nejaký odkaz, kde by byl vzor....Co foki, nevíš o něčem??
nevěřím tomu, že o tom nevěděli
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kupni smlouvu s nimi mas pisemnou? A je v ni popsan technicky stav a vybaveni auta, hlavne ty airbagy?fokina píše:A právě mi volali, prý chtějí vše řešit písemně....takže mám poslat písemnou reklamaci.. nevíte někdo ja na to??Nikdy jsem nic nereklamovala..nebo nejaký odkaz, kde by byl vzor....Co foki, nevíš o něčem??
Pak se musis odvolat na kupni smlouvu (kopii priloz jako prilohu) a v pisemne reklamaci nakonci sepis vsechny prilohy, ktere prikladas. Reklamaci posli doporucene, kopii si nech nebo ji doruc osobne a na svou kopii si nech potvrdit prevzeti.
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Kupní smlouvu mám písemnou, i technický stav vozidla, ale o irbagu tam není ani slovo, jen u karoserie, že byla opravovaná, ale že bylo auto bouraný mi nikdo neřekl....mimochodem nárazník je trochu zastříkaný a zakytovaný, to můžu taky brát jako opravená karoserie... a musela by tam být podle mého přímo věta, že airbagy tam nejsou. A navíc, když auto inzerovali na tipcarsu tak v nabídce airbagy byly...no bude to asi tvrdý boj...pan Žádník se tímto prý nezabývá, ale vyřizuje to jeho manželka, tak doufám, že je to aspoň trojitá právnička a Ing. a ping a pong...aby mělo vůbec cenu se s ní bavit
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pepino
- Pokročilý

Re: Pes v autě - hatchback
jjj vřele doporučuji závěsné lůžko, máme taky labradora a chlupy se vyklepou a nemusí se nic luxovat ani drhnout sedačky.majky píše:Máte někdo zkušenost vozit v autě pejska? Budeme mít labradora, takže žádný drobeček....
Chceme si koupit "bezpečnostní pás" a "ochranné závěsné lůžko" na přikrytí zadních sedaček.... Nebo je lepší odstranit zadní "výko" u kufru a dát tam mřížku a pejska do kufru?
Samozřejmě, že je to jednoduché u combíka....,ale my máme hatchback....![]()
Díky za Vaše připomínky
je Mondeo MK V 2,0 TDCi 132 kw, kombi, bílá, 6/2016 titanium
je Mondeo MK IV 2,2 TDCi 157 kw, kombi, černá 12/2009 titanium
byl 1,6 EcoBoost 110 kw červená Candy 5 dv. titanium
byl 1,8 16v 5dv r.v. 12/1998

je Mondeo MK IV 2,2 TDCi 157 kw, kombi, černá 12/2009 titanium
byl 1,6 EcoBoost 110 kw červená Candy 5 dv. titanium
byl 1,8 16v 5dv r.v. 12/1998