jj japonci su japonci, jedia na zemi a nejakymi drievkami namiesto priboru, najsexy zeny su tam oblecene jak snehuliak, topanky maju na stenach, najvacsi adrenalin v pc hrach je tam krmenie nejakej kreslenej prisery... toto fakt neni moj svet a vdakabudhovi to u nas takto nefungujevcedula píše:misoo, ale pohon nevyriesis tym, ze bude auto pekne![]()
Darmo mozes mat krasne auto ked nepojde ... a o to islo v Eliice. Tam neriesili ako to vyzera, chceli spravit elektro auto, ktore pojde viac ako 300 a to sa im podarilo. To ze auto pekne vyzera, to nemusis riesit vyvojovym teamom, tak to funguje len v Europejaponci su uplne inde ...
Lenze na rozdiel od nas oni maju opticky internet uz 15 rokov, pouzivaju mobily 4 generacie s limitom 100 Mb/s, Lexus a Infinity su u nich bezne auta a stoja tam polovicu toho, co v EU. Vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody, ci plusy a zapory...misoo píše:jj japonci su japonci, jedia na zemi a nejakymi drievkami namiesto priboru, najsexy zeny su tam oblecene jak snehuliak, topanky maju na stenach, najvacsi adrenalin v pc hrach je tam krmenie nejakej kreslenej prisery... toto fakt neni moj svet a vdakabudhovi to u nas takto nefunguje
myslis autodrom, alebo auta ktore prepravuju kolotocarov a ich kolotoce ??mik100 píše:u nas boli kolotocari tento vikend a mali tam tiez auta na elektricky pohon,neviem ci to bol plug-in
sak to, kazdopadne vratane vsetkych + a - som rad ze som tu, aj ked v xxxx slovensku...vcedula píše:Lenze na rozdiel od nas oni maju opticky internet uz 15 rokov, pouzivaju mobily 4 generacie s limitom 100 Mb/s, Lexus a Infinity su u nich bezne auta a stoja tam polovicu toho, co v EU. Vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody, ci plusy a zapory...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů