Novy cestny zakon (SR)
-
zirafak
- Test driver

Re: Novy cestny zakon (SR)
presne tak,takze panika bola zbytocna.
no a cudzinci mozu byt v klidku,kedze nemaju lekarnicky kupene u nasich predajcov a distributerov,nemusia sa vobec o tieto nase vymysli pred cestou k nam starat.
no a cudzinci mozu byt v klidku,kedze nemaju lekarnicky kupene u nasich predajcov a distributerov,nemusia sa vobec o tieto nase vymysli pred cestou k nam starat.
- spigot
- Test driver

Ja som dnes kupil sme a tam bola prilozena ta nova karta (podla vyhlasky), aj ked ju nepotrebujem.
Andy: ano je to tak, do starej to davat nemusis pokial nevyprsi jej platnost, alebo platnost niektorej veci v nej.
Ale co je to platnost lekarnicky? Ved ked vymenim obsah po vyprsani platnosti za platny tak lekarnicka zostava platna, nie? To potom nemusim mat kartu nikdy!
Andy: ano je to tak, do starej to davat nemusis pokial nevyprsi jej platnost, alebo platnost niektorej veci v nej.
Ale co je to platnost lekarnicky? Ved ked vymenim obsah po vyprsani platnosti za platny tak lekarnicka zostava platna, nie? To potom nemusim mat kartu nikdy!
- Anndy
- Test driver

som niekde cital, ze niektore lekarnicky, resp. vyrobene po nejakom datume maju vyrazenu dobu platnosti. A ten datum je to, co je rozhodujuce. Ale su aj take, ktore nemaju ziaden datum. Takze potom tu bude vakuum.
A imho - ja vzdy ked skoncila platnost lekarnicky, tak som kupil novu, kto by sa kaslal s dokupovanim veci... Tie stare som vytriedil a supol do domacej lekarnicky
Aj ked podla mna taky obvazm, ci noznicky za 2 roky nemoze byt po zaruke.
A imho - ja vzdy ked skoncila platnost lekarnicky, tak som kupil novu, kto by sa kaslal s dokupovanim veci... Tie stare som vytriedil a supol do domacej lekarnicky
Aj ked podla mna taky obvazm, ci noznicky za 2 roky nemoze byt po zaruke.
- spigot
- Test driver

Islo mi len o to, ze cely ten zakon ked presiel pozmenujucimi navrhmi, tak sa z neho stal viacmenej paskvil. Zasa je "nejasny" a ruka zakona si moze robit co chce.
Lekarnicku asi tiez vymenim kompletne celu a co zostane pojde do domacej lekarnicky (tu mi snad kontrolovat nebudu
).
Myslim ze obvaz moze mat obmadzenu dobu platnosti, pretoze su na nom nejake latky ktore ju maju (nieco take sa mi zda).
Noznicky tie urco nie.
Lekarnicku asi tiez vymenim kompletne celu a co zostane pojde do domacej lekarnicky (tu mi snad kontrolovat nebudu
Myslim ze obvaz moze mat obmadzenu dobu platnosti, pretoze su na nom nejake latky ktore ju maju (nieco take sa mi zda).
Noznicky tie urco nie.
- Redmann
- Junior

Toto nie je uplne presne pravda.spigot píše:Rovnako ako AT musis mat pocet viest = pocet osob v aute
Staci pre sofera, ale nikto iny potom na ceste nesmie vyjst von. Povedane opacne, ak chce niekto ist pri odstaveni auta na cestu, musi si obliect vestu.
http://www.satc.sk/novinky/reflexne-ves ... alita.html
- spigot
- Test driver

Tak nejak som to myslel. Ked sa nieco stane s autom, asi v nom ludia nebudu sediet. 
- Redmann
- Junior

Ale v tom pripade je to mozno aj u nas tak. Ze kto je na ceste ma mat vestu.
-
KUTY
ved posadka resp. ostatni pojdu mimo napr. na pole...a tam vestu nemusia mat...
- spigot
- Test driver

Nechcem tu vymyslat. Neviem ako to v AT presne (podla zakona) je. Len viem, ze ma vzdy upozornovali, ze v AT musis mat v aute tolko viest, kolko mas pasazierov. U nas asi nie.
- Jozef
- Pokročilý

Tie maily s policajtami, vestami a blikackami su HOAX:
http://drahovsky.blog.sme.sk/c/192293/V ... nicky.html
http://drahovsky.blog.sme.sk/c/192293/V ... nicky.html
- Quickie
- Moderátor

Za HOAX to p.Drahovsky môže považovať dovtedy, kym sa mu to tiez nestane. Bez vetra sa ani lístok nepohne, takze ja osobne by som si nebol tym hoaxom taký istý. 
- vcedula
- .

niektore vyjadrenia si Drahovsky mohol naozaj odpustit, pretoze prikladny policajt zaraba hlavne na tom, ze vodic spravi banalnu chybu. A ked nespravi banalnu chybu, tak sa nam vyhrazaju roznymi nezmyselnostami..... a nenachytávajú vodičov na nezmyselnostiach. .....
Ako napriklad teraz kauza rychlosti na obchvate v Bratislave. Ludia si zacali rozpravat, ze kedze tam nie je tabula 90, tak tam je 80. Vraj o tom hovori znacka na zaciatku dialnice, pricom na prijazdovych cestach nie je ziadna znacka o obmedzovani rychlosti. Ked sa na to spytali policajtov, tak dali vyjadrenie typu "vodic by mal jazdit podla dopravneho znacenia". Takze ziadna odpoved, skor zasa zahada. Ked som isiel minule okolo spominanej znacky na zaciatku dialnice, tak to je len informacna tabula, ktora tam zostala ako pozostatok predchadzajucih predpisov. Je na nej napisane "POZOR !", info o tom ze sa vchadza do mesta, ze je to dialnica v meste a ze rychlost je 80 km/hod. Ale oni ju nedaju prec, ani nepovedia, ze na tej tabule je milna informacia, oni nas nechaju v strachu.
Toto je pristup policie a to ci mam mat vestu nam policia aj tak nevysvetli, aby nas mohli dalej vydierat a drzat v neistote. A ked kauza vesty sa vysvetli, tak si najdu iny nastroj.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- mehturt
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tusim od Zlatych je to uz vymenene za 90-ku
- spigot
- Test driver

Ano od Zlatych pieskov to uz vymenene je, ale od Malaciek nie. Tam je stale 80km/h.
- mehturt
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
sak oni maju na to este 3
roky
hlavne ze vodici musia dodrziavat od prveho dna
hlavne ze vodici musia dodrziavat od prveho dna