Akorát jednou mě vzbudila,abych malou podržel a malá hodila takovou kosu,že bylo po spaní.
Kočárek PEG PEREGO GT3 Completo 2009
- deejaayy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kočárek PEG PEREGO GT3 Completo 2009
Jo moje byla taky v tomto ohledu skvělá,vůbec mě nebudila.No vlastně skoro ani malá se nebudila,musela jí budit manželka. 
Akorát jednou mě vzbudila,abych malou podržel a malá hodila takovou kosu,že bylo po spaní.
- Mata
- Pokročilý

Musím vám říct z pohledu druhé strany - že jsem také po manželovi nechtěla aby ke klukům vstával, kojení mu nešlo a nešlo - jestli to dělal schválně nevím.....
Ale když prcek nespí (ať už rostou zuby nebo cokoliv jiného ho zlobí) a prořve vám půlku noci, nic vás víc nenase.. než klidně si chrupající chlap vedle vás!
ale je jasně kravina, aby k děcku vstávali oba, notabene když fakt žena kojí - to jí mužskej nijak nepomůže a on zpravidla ráno vstává do rachoty....téda ne že by mateřská byla nějaký leháro....ale pro tohle mám pochopení.
Ale když prcek nespí (ať už rostou zuby nebo cokoliv jiného ho zlobí) a prořve vám půlku noci, nic vás víc nenase.. než klidně si chrupající chlap vedle vás!
ale je jasně kravina, aby k děcku vstávali oba, notabene když fakt žena kojí - to jí mužskej nijak nepomůže a on zpravidla ráno vstává do rachoty....téda ne že by mateřská byla nějaký leháro....ale pro tohle mám pochopení.
- Mata
- Pokročilý

Teda kruciš, žasnu co to probírám na chlapským foru! Za chvíli tu bude i vlákno "Jak jsme rodili"

- deejaayy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je postoj,to se mi líbí. 
- deejaayy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No jinak čajdo doporučuji si nachystat nové vlákno,"Jak jsem porodil",ať se můžeš dělit o rady a doporučení.Mata píše:Teda kruciš, žasnu co to probírám na chlapským foru! Za chvíli tu bude i vlákno "Jak jsme rodili"![]()
![]()
![]()
-
čajda
- Test driver

- HORST
- Test driver

Ty vo*e, to ja budu asi v "inaci" take!!!čajda píše:jj břicho roste rychlym tempem
-
qwertr
- Nováček

Ja nastastie patrim k tym dobre spiacim.
. Malemu isli pred mesiacom zubky, odvtedy dobre nespava. Ja sa len rano od manzelky dozviem, kolko krat k nemu v noci vstavala, co sa zobudil.
Ford Focus Combi 2003 1.6 74 kw benzin
Skoda Forman 1993 1.3 43kw LPG
Skoda Forman 1993 1.3 43kw LPG
- deejaayy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A mi zas říkají,že jsem minimálně ve třetím.HORST píše:Ty vo*e, to ja budu asi v "inaci" take!!!čajda píše:jj břicho roste rychlym tempem
-
willy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
deejaayy píše:A mi zas říkají,že jsem minimálně ve třetím.HORST píše:Ty vo*e, to ja budu asi v "inaci" take!!!čajda píše:jj břicho roste rychlym tempem
deejaayy
Jak to tak čtu, tak ohledně toho kočárku... Co rovnou nekoupit Mini?
Jak jsme porodili by bylo fakt dobrý vlákno, zvlášť pro ty, co shlédly Gynekologii 2ku.