setkání členů - planováno na příští rok
-
- Test driver
- Baggio
- Junior
Pánové nemám zatím svého Fokuska,ale dnes pro něj Foki jel do Němec,tak doufám,že je vše na dobré cestě.Ten sraz je BOMBA.Četl jsem tady,že máte problém s manželkama.To já beru Hlubokou všema deseti.To,že je tam nádherně nemusím nikomu kdo byl J.Č vykládat,ale hlavně má moje žena nejlepší kamaradku v Českých Budějovicích.No není to paráda.
já to mám do ČB nějakých 320km,ale to neřeším.Tak Focusáci srazu ZDAR

- Focusini
- Junior
Já mám ale hrozně špatnej orientační smysl - nemůžeš vůbec předpokládat, že tam znovu trefím - a to za sebou ještě budu vláčet hromadu nazlobených FocusůHonza píše:Člověče,doufám,že to tak bude a ty pojedeš první,protože už jsi tam byl

Radši bych jel tedy někde uprostřed, protože i vzadu bych se mohl ztratit

Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- Honza
- Zkušený
No teda,tak třeba si to do té doby dáš ještě jednou a zapamatuješ so to.Nebo si dej na kapotu kameru a až nás povedeš na sraz,tak budeš koukat na video,ať víš,kam máš odbočit 
Dnes jsem volal do Spořky,zítra tam jdu,prý tam někde došlo asi k chybě.

Dnes jsem volal do Spořky,zítra tam jdu,prý tam někde došlo asi k chybě.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Focusini
- Junior
No to jo, ale budu spíš okukovat, než abych se vystavoval
Náhodou, dneska tu někdo hodil dobrou adresu na díly...nebo skorodobrou, neumím to tak posoudit. Líbila se mi tam ta rohožka z plechu, taky pedály z plechu...nechal bych si říct, ale já už do auta nechci investovat, dokud to půjde, protože jsem s ním o dost překročil plán. rozpočet....

Náhodou, dneska tu někdo hodil dobrou adresu na díly...nebo skorodobrou, neumím to tak posoudit. Líbila se mi tam ta rohožka z plechu, taky pedály z plechu...nechal bych si říct, ale já už do auta nechci investovat, dokud to půjde, protože jsem s ním o dost překročil plán. rozpočet....
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- Honza
- Zkušený
Mně to čeká v brzké době,až se toho bojím....No ale je to potřeba moje drahá už se vidí ve svatebních šatech a nejlépe s miminkema v domečku,takže nastanou perné chvilky,než se nám to podaří...
Teda to mimčo bych zvládl,ale ten zbytek.....
Teda to mimčo bych zvládl,ale ten zbytek.....
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....