taska na tenis
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: taska na tenis
zewl: už se docela těším ...... ne na tu ranu taškou
abych nebyl pozadu, tak si pořídím aspoň novou tenisovou obuv a nějakou slečnu co mi bude nosit raketu, bágl a masírovat nohy mezi gamy a sety

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
a ja si poridim slecnu, ktera to za me odehraje a ja se budu kochat jeji kratkou sukynkou 
- HORST
- Test driver

No, aspon se ukazuje, ze ve vybaveni to nebude.
Ja si take vzpominam na jednoho kolegu z prace, ktery tenis hraje dobre, prisel na kurty do Senova, ale nemel raketu. Vytahl jsem ze satny jakousi starou-jeste drevenou mrchu, on nastoupil na kurt, ja dostal 6:1 a to jeste v tom gamu co jsem uhral, udelal on 3 dvojchyby!!!
Od te doby vim, ze nekdo muze mit v ruce kuchynske prkynko, na nohach "kristusky", na sobe pytel a stejne porazi ty nacancane hvezdy!
Tim jsem se nechtel nikoho dotknout
Ja si take vzpominam na jednoho kolegu z prace, ktery tenis hraje dobre, prisel na kurty do Senova, ale nemel raketu. Vytahl jsem ze satny jakousi starou-jeste drevenou mrchu, on nastoupil na kurt, ja dostal 6:1 a to jeste v tom gamu co jsem uhral, udelal on 3 dvojchyby!!!
Od te doby vim, ze nekdo muze mit v ruce kuchynske prkynko, na nohach "kristusky", na sobe pytel a stejne porazi ty nacancane hvezdy!
Tim jsem se nechtel nikoho dotknout
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Toz necekam, ze s koupi tasky se zlepsi moje tenisove umeni, teda spis neumeni
Ale slibuju si od toho, ze nebudu chodit na kurty jak socka se dvema igelitkama Billa a Albert a batuzkem. Tot vse
Ale slibuju si od toho, ze nebudu chodit na kurty jak socka se dvema igelitkama Billa a Albert a batuzkem. Tot vse