Novy cestny zakon (SR)
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Novy cestny zakon (SR)
Tie pokuty su prehnane,som zvedavy kde dosli na take cifry?!?! 800 eciek??ved tolko ani nezarobim...a tie kruhace no neviem,niekde som cital pocul ze ten kto je v kruhovom ma prednost aj napriek pravidlu pravej ruky a tak by to podla mna malo byt....

- vcedula
- .

konecne som sa dostal k tomu, aby som si precital strucny prehlad zmien. No, 150 - 800 EUR za to, ze prekrocim rychlost, to je teda pekna palka !!! Uz vidim, ako idem po meste, v tom za stromom znacka 40, ktoru nevidim, hned za nou fizel a podme ho, 150 EUR. Co im uz hrabe ??? 
A to uz nehovorim o 650 EUR na mieste
. Chcem vidiet toho, kto bude taku sumu nosit pri sebe. Budem rad, ked budem mat pri sebe tu minimalnu pokutu 150 EUR. Uz vidim zelenych, ako sa ako prve spytaju, ze kolko mam penazi. Tuto cast zakona totalne pos..li.
A to uz nehovorim o 650 EUR na mieste
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Presne ako hovoris!!!vcedula píše:Co im uz hrabe ??? .
- Jozef
- Pokročilý

Kua, kua, chlapi, sak ma nestraste, kazdu druhu vyplatu davat na pokuty ...
... trest smrti vyhladovanim za nejaku prkotinu ...
A nove lekarnicky uz mate ? S navodom, ako sa omotava obväz?
Uz ma to docista se.ie. Vsade len cvakat a pritom drzat hubu !!!
... trest smrti vyhladovanim za nejaku prkotinu ...
A nove lekarnicky uz mate ? S navodom, ako sa omotava obväz?
Uz ma to docista se.ie. Vsade len cvakat a pritom drzat hubu !!!
- WnemOne
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
kukam ze "canndale" to napisal, tak nic ...
"ten kruhovy, ked tak rozmyslam, tak kazdy kruhac je upraveny tak, ze pred vstupom don su znacky daj prednost v jazde /aspon ja sa s takymi vo svojom okoli stretavam/...cize kruhac je hlavny, ked tam nebude ziadna znacka, logicky by malo platit pravidlo pravej ruky, ni ???"
Inak moj nazor je, ze vsetko co tam ti 150 bambusi vymyslaju je nahovno sprepacenim. Novy cestny zakon ma znizovat predovsetkym umrtnost a spomalit cestnych piratov, to sa vsak nikdy nestane ... pochybujem, ze niekto z nich robil seriozny, vyskum/prieskum /alebo aspon niektory iny akceptoval/ pri tvorbe toho zakona ... vsak je aj kopa clankov na nete, kolko nehod bolo sposobene vysokymi rychlostami ... ake su skutocne priciny nehod, ze chodci si uz myslia, ze su bohovia na ceste ... skoda hovorit ...
"ten kruhovy, ked tak rozmyslam, tak kazdy kruhac je upraveny tak, ze pred vstupom don su znacky daj prednost v jazde /aspon ja sa s takymi vo svojom okoli stretavam/...cize kruhac je hlavny, ked tam nebude ziadna znacka, logicky by malo platit pravidlo pravej ruky, ni ???"
Inak moj nazor je, ze vsetko co tam ti 150 bambusi vymyslaju je nahovno sprepacenim. Novy cestny zakon ma znizovat predovsetkym umrtnost a spomalit cestnych piratov, to sa vsak nikdy nestane ... pochybujem, ze niekto z nich robil seriozny, vyskum/prieskum /alebo aspon niektory iny akceptoval/ pri tvorbe toho zakona ... vsak je aj kopa clankov na nete, kolko nehod bolo sposobene vysokymi rychlostami ... ake su skutocne priciny nehod, ze chodci si uz myslia, ze su bohovia na ceste ... skoda hovorit ...
Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- killerhammer
- Test driver

javcedula píše:A to uz nehovorim o 650 EUR na mieste. Chcem vidiet toho, kto bude taku sumu nosit pri sebe.
pretoze mam rok podmienku a clovek musi byt vzdy pripraveny na policajta
-
KUTY
Toto je naj cocotina:
"VP sa zadrží aj pri vystavení bloku na pokutu nezaplatenú na mieste (VP sa vráti až po uhradení pokuty)"
Pojdem na SK, v TN mi naparia cca 150EUR (priklad) a tolko pri sebe nemusim prave mat.
Vezmu mi VP, tym padom nesmiem ani jazdit cize je to este horsie dostat sa k hotovosti (bankomat apod.) Alebo mi hadam gumkaci vystavia docasny doklad, ktory opravnuje viest motorove vozidlo aspon na dostavenie sa do miesta, kde mam hotovost ???
A napr. ak uz bude hotovost o den-dva zaplatena, kym mi poslu VP, prejde cely pracovny tyzden a budem musiet cestovat nazad do CZ...ale bez VP ?
"VP sa zadrží aj pri vystavení bloku na pokutu nezaplatenú na mieste (VP sa vráti až po uhradení pokuty)"
Pojdem na SK, v TN mi naparia cca 150EUR (priklad) a tolko pri sebe nemusim prave mat.
Vezmu mi VP, tym padom nesmiem ani jazdit cize je to este horsie dostat sa k hotovosti (bankomat apod.) Alebo mi hadam gumkaci vystavia docasny doklad, ktory opravnuje viest motorove vozidlo aspon na dostavenie sa do miesta, kde mam hotovost ???
A napr. ak uz bude hotovost o den-dva zaplatena, kym mi poslu VP, prejde cely pracovny tyzden a budem musiet cestovat nazad do CZ...ale bez VP ?
- Quickie
- Moderátor

mali by mat teda pri sebe nejake zariadenie pre transfer penazí z účtu na účet a dalo by sa platiť kartou na mieste.. neviem sice ci je to technicky možné ale nebolo by to od veci 
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Preco by aj nie?v rakusku ked som dostal pokutu mi len davali na vyber ako chcem platit,v dnesnej dobe by to mala byt samozrejmost aby sa platilo kartou. 
-
KUTY
Palec4: no a ked nemam ucet na SK ? idem z CZ a mam platit CZ kartou na Slovensku ?
...nechcem sa vyhybat plateniu, len je absolutna blbost, aby mi kvoli tomu vzali VP...
Ziadny zakon neupravuje povinnost nosit urcity obnos resp. hotovost pri sebe prave kvoli takymto pripadom. Nie som turista, ze musim mat pri sebe diety na urcity pocet dni...
...nechcem sa vyhybat plateniu, len je absolutna blbost, aby mi kvoli tomu vzali VP...
Ziadny zakon neupravuje povinnost nosit urcity obnos resp. hotovost pri sebe prave kvoli takymto pripadom. Nie som turista, ze musim mat pri sebe diety na urcity pocet dni...
- branox
- Nováček

killerhammer: pretoze mam rok podmienku...
aku to mas podmienku?
aku to mas podmienku?
Ford C-Max, 1,6 Duratec 74kw, TrendX, Vision blue, 2008

- Quickie
- Moderátor

dnes som sa o tomto zakone a pokutach trochu debatoval so strykom a on vravel ze vcera kdesi pozeral v TV a ktorási hovorkyna PZSR hovorila že ten vodičák zadržiavat tohto roku nebudu ale ze az od roku 2010. Teda v suvislosti s nezaplatenim pokuty na mieste-...
- vcedula
- .

to je jedno ze az od roku 2010. Je to uplna blbost a len dalsi nastroj na to ako vydierat vodicov. Ja osobne malokedy nosim so sebou 50 EUR, nie to este 150 EUR, pripadne priestupkovych 80 EUR. Ak sa "pripravenou nahodou" podari policajtom zaznamenat nejaky moj pristupok. tak uz vidim to vydieranie, co zacne. Nepaci sa mi to. Prilis vysoke pokuty a prilis velka volnost policajtov. Mozno sa na to pozeram velmi pesimisticky, ale ako poznam policajtov, tak musim mysliet na to najhorsie.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Nepozeras pesimisticky ale mas realny odhad co sa bude diat!!!!
Suhlasim s tebou do jedineho slovicka...
Suhlasim s tebou do jedineho slovicka...
- mehturt
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: