Stahni si zivos66 píše:Čauky je tam rádio Fd 5000W má RDS ,ale hlasitost se ovládá kolibkouto bude asi ten problém je to nějaká stará hujda prý se dává do Mondeí,asi jiné v autobazaru neměli? Ze svazku co ještě vede do rádia je větši konektor(pasoval by na 6000 rádio doprostřed)ale má jen 5 káblíků,z toho hnědo/žlutá a černo/bílá vede k dálk.ovládání.Ještě tam je zeleno/černá(asi kostra),a2krát zeleno/bílá.Tak fakt nevím,třeba máte někdo něco podobného(ale fungujícího).Díky za info.
Tukas tlacitkem 1 tak dlouho, dokud se na pozici 1 neobjevi pozadovane cislo, pak tukas tlacitkem 2 pro cislo na pozici 2, .... nakonec radio nakopnes stlacenim tlacitka 5.favoritwrc píše:Mám takový problém..K tomuto rádiu jsem dostal kód který obsahuje jako první nulu a jak jsem koukal tak ta na klávesnici není...chci měnit baterku a bojím se že se mi rádio zablokuje...Nevíte jak se ten kod tam zadava?
kde že to bylo?Jasio píše:Dnes jsem ve Ford shopu viděl obyčejné radio 5000 RDS (na kazety) jen se stříbrným povrchem místo černého za neuvěřitelných skoro 15.000,-Kč.![]()
Bylo tam i černé radio 6000 na kazety, ale tu cenu radši psát nebudu. To snad přeskočilo verzi hi-fi a šlo rovnou do sci-fi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Vendy CZ a 0 hostů