pelen píše:My take vime jak to chodi. Po ctyrech, po ctyrech, myslim z toho vyhodnoceni.
to bylo za tebe a Čepičky

pelen píše:My take vime jak to chodi. Po ctyrech, po ctyrech, myslim z toho vyhodnoceni.
co dávali zadarmo?Mira píše:tak jsem se vrátil z toho vyhodnocení, které nám moderoval Pavel Nový - po dvou a bez opory - před vchodem stál přistavený autobus takže nebyla možnost upadnoutjen ten přesun ve 2:00 z Hořovic do Olomouce byl trošku nepohodlný, ale naštěstí jsem měl sedačku jen pro sebe
ráno jsme přijeli těsně před 7:00 a horko těžko jsem se dobýval z kasáren, když všichni ostatní mířili dovnitř
samozřejmě pívo, no a rautík byl rozdělen na teplý a studený a byl k dispozici až dokonce - dobrý papáníSkubi píše:co dávali zadarmo?Mira píše:tak jsem se vrátil z toho vyhodnocení, které nám moderoval Pavel Nový - po dvou a bez opory - před vchodem stál přistavený autobus takže nebyla možnost upadnoutjen ten přesun ve 2:00 z Hořovic do Olomouce byl trošku nepohodlný, ale naštěstí jsem měl sedačku jen pro sebe
ráno jsme přijeli těsně před 7:00 a horko těžko jsem se dobýval z kasáren, když všichni ostatní mířili dovnitř
![]()
![]()
no to víš, přece pepíci nepojedou na MoravuJasio píše:A co že jste táhli tak daleko? My ho měli taky v Hořovicích - na radnici.
Žeby stejny vyjednávač?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host