...pokořen STčkem....

Moderátor:phofy
Odpovědět
novako
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

...pokořen STčkem....

Příspěvek od novako » 03.11.2008 08:28

Tak se s vámi podělím o malou nedělní příhodu..... Neděle 2.11., odpoledne, asi tak 15tá hodina, Budějovická křižovatka tvaru T (pro znalé - Vltava, Husova "U výměníku"), na "přímé" části křižovatky dva pruhy rovně (po cca.100m do jednoho pruhu), naskakuje červená, já první v levém pruhu, přijíždějící focus se staví vedle mě do pravého pruhu, dcera zkoumá, jestli ten krasavec (Fofo1 HTB, tmavá barva, SPZ 2J6.... (asi), na motor.kapotě dva výřezy pro vstup vzduchu, pěkná kola....) nemá klubové podložky (".. táto, podej mu okýnkem klubovou vizitku...") - nemá !, v autě dva mladíci, nepřístupně se tvářící......, jejich cíl je jasný - výhra ve sprintu na 100m :) . Shodujeme se s Eli (žena je proti... :evil: ), že svou "kůži" lacino neprodáme (přeci jen nemáme žádné "motorové ořezávátko"...) - protože jsem "znalý místních poměrů" a vím, kdy na této křižovatce přichází zelená (hi, hi, už máme ve sbírce v tomto místě několik skalpů..... :lol: ), jsem připraven! Skáče oranžová, můj lehký pohled vlevo do křižovatky (nejen místní zkušenost mě nutí opatrnosti před projížděči na červenou....) a start. Vedle mě lehce kviknou gumy a soupeř vyráží také. Asi tak prvních deset metrů získávám lehký náskok (tak do 1m :twisted: ), v duchu se usmívám.... Pak to vedle jen nádherně zavrčí (Eli - "... ježíši, to je překrásný zvuk, nádhera...") a už jen stačím sledovat, jak se hrne přede mě a na konci "dvouproudu" má náskok 1,5auta!!! :evil: No doprčic, co to má být? Cedulka na kufru vypadá jak TDDi, to snad není možný !!!!!! :? Na další křižovatce (u kasáren) ho dojíždím a hádanka je rozluštěna - na malém štítku se stkví - ST170 :!: :!: :!:. Tak to bych svýho fofíka mohl zavařit a stejně by mi to bylo houbeles platný! Tož jsem tedy chlapcům přiznal právoplatné vítězství a jen litoval, že za celou cestu až k multikinu jim tu klubovou vizitku nepředal.... :D
Večer jsem koukal koukal na fórum, jestli se přeci jen někdo nepřizná, že je "klubák" inkognito a že mě "vyprášil kožich", ale nic, tak se přiznávám sám..... :roll:
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal. Obrázek

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Re: ...pokořen STčkem....

Příspěvek od Fokal » 03.11.2008 11:13

Teeeda, pěkný příběh, zhltnul jsem ho jednim dechem :D Akorát píšeš, že v autě jste byli 3 a vedle byli jen 2, tak jsi měl přeci handicap jedné osoby navíc ne :D Protože mě překvapuje, že by přece jenom eSTéčko bylo o "tolik" rychlejší, než dvoulitr, papírově má zrychlení jen o vteřinu lepší a má delší kvalty...
Škoda tý vizitky, příště už mu jí snad podáte :wink:
ST150

novako
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novako » 03.11.2008 11:20

Fokal píše:Teeeda, pěkný příběh, zhltnul jsem ho jednim dechem :D Akorát píšeš, že v autě jste byli 3 a vedle byli jen 2, tak jsi měl přeci handicap jedné osoby navíc ne :D Protože mě překvapuje, že by přece jenom eSTéčko bylo o "tolik" rychlejší, než dvoulitr, papírově má zrychlení jen o vteřinu lepší a má delší kvalty...
Škoda tý vizitky, příště už mu jí snad podáte :wink:
to je fakt, já jsem zapomněl dodat, že jsme byli v autě 3 (a já vydám vahou za 1,5...), plus jedno morče, jedna RC loď, jedno RC letadlo, jeden pytel sena a plnej kufr bagáže, včetně bedny jablek - tak to jsme měl takovej handicap, že bych prohrál i s tím "ropákem"... :lol:
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal. Obrázek

Milde
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milde » 03.11.2008 13:19

super si nam to priblizil.. 8)
Ford Focus 2.0 16V Ghia
ObrázekObrázek
Galerie

Palec4
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec4 » 03.11.2008 13:43

no tak to bol pekny pribeh,aj mne by sa pacilo take stretnutie....
Focus 1.8 TDdi 66KW Ghia Strieborna metaliza r.v. 2000/6 - _predane_
Obrázek
ObrázekObrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“