Klubová trička
- tumic
- Nováček

- romosch
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Macek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ono na tom "mojom" linku sa plati za kazde tricko individualne, ale ak by sme si dali nejaky univerzalny subor obrazkov, len s inym nickom a bolo by ich viac, mozno by chlapci vedeli spravit aj nejaku lepsiu cenu. je to o par ulic ako byvam, takze tam mozem ist a prezistit blizsie info. ale aj tak je to inac dost drahe, no uvidime...Skubi píše:no ono vzhledem k tomu, že tam je ten nick, tak je to vlastně originál a nedá se to udělat seriově, pokud jsem se dobře vyjádřil, tak možná proto ta cena
a este jedna vec ohladne velkosti. ja mam z tadial jedno XL tricko (2. najvacsie) a prijal by som aj vacsie. mam 180cm a 85kg... pre "velkych chlapov" neviem ci by aj to XXL nebolo male...
- Damon
- Test driver

To by asi nebyl problém já bych taky pro sebe nechal tričko s nickem a pro manželku bez.tumic píše:Mě by i nevadilo, kdyby tam ten nick nebyl....
Každopádněto nejdůležitější je, aby bylo uvedeno - www stránky, ford-focus + logo a budeme spokojení....Jsem zvedavá, jak to dopadne..
Teda když by chtěla ještě jsem se neptal.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- tumic
- Nováček

Ano přesně, pochopil jsi mě dobře....Tůmič je přítel a kdybych já měla Tůmič, tak by se mi to tolik nelíbilo...Max. kdyby to třeba i šlo a nebyl by to problém, tak bych si něco vymyslela zvlášť, aby jsme zapadliDamon píše:To by asi nebyl problém já bych taky pro sebe nechal tričko s nickem a pro manželku bez.tumic píše:Mě by i nevadilo, kdyby tam ten nick nebyl....
Každopádněto nejdůležitější je, aby bylo uvedeno - www stránky, ford-focus + logo a budeme spokojení....Jsem zvedavá, jak to dopadne..
Teda když by chtěla ještě jsem se neptal.
Už aby byly, že jó?
- Damon
- Test driver

Jo jo,ještě jsem přemýšlel že bych tam dal manželce Damon´s
jako že patří ke mě ale nevím.
tak jsem teď zjišťoval cenu těch triček:
Bílé tričko s potiskem dle návrhu jak jsem dával obr 1-3 by nepřesáhlo cenu 320,- s tím že když jich bude více tak bude cena lepší.
Ještě zjistím jak jsou danné velikosti veliké,myslím tím přes prsa.Je známo že není elko jako elko že
Takže pokud bude zájem vytvořím příští téma kvůli závazným objednávkám.Připomínám že nikoho do ničeho nenutím a je to čistě dobrovolná záležitost.

jako že patří ke mě ale nevím.
Bílé tričko s potiskem dle návrhu jak jsem dával obr 1-3 by nepřesáhlo cenu 320,- s tím že když jich bude více tak bude cena lepší.
Ještě zjistím jak jsou danné velikosti veliké,myslím tím přes prsa.Je známo že není elko jako elko že
Takže pokud bude zájem vytvořím příští téma kvůli závazným objednávkám.Připomínám že nikoho do ničeho nenutím a je to čistě dobrovolná záležitost.
- PHECZ
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A co ta SZ, ve který jsi mi psal, že to je povinný a že mi jinak vypustíš kola a zahodíš ventilky?Damon píše:Jo jo,ještě jsem přemýšlel že bych tam dal manželce Damon´s
jako že patří ke mě ale nevím.![]()
Ještě zjistím jak jsou danné velikosti veliké,myslím tím přes prsa.Je známo že není elko jako elko že![]()
Takže pokud bude zájem vytvořím příští téma kvůli závazným objednávkám.Připomínám že nikoho do ničeho nenutím a je to čistě dobrovolná záležitost.![]()
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no a já už začal rozbíjet dceři prasátkoDamon píše:....... Bílé tričko s potiskem dle návrhu jak jsem dával obr 1-3 by nepřesáhlo cenu 320,- s tím že když jich bude více tak bude cena lepší.
Takže pokud bude zájem vytvořím příští téma kvůli závazným objednávkám.Připomínám že nikoho do ničeho nenutím a je to čistě dobrovolná záležitost.![]()
velikost je opravdu důležitá, abych v tom pak nebyl stažený jak .....
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Damon
- Test driver

PHECZ píše:A co ta SZ, ve který jsi mi psal, že to je povinný a že mi jinak vypustíš kola a zahodíš ventilky?Damon píše:Jo jo,ještě jsem přemýšlel že bych tam dal manželce Damon´s
jako že patří ke mě ale nevím.![]()
Ještě zjistím jak jsou danné velikosti veliké,myslím tím přes prsa.Je známo že není elko jako elko že![]()
![]()
pššššt
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no kvúli pelenovi jsem ochoten koupit jedno bílé triko navíc 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car